Meh klik kejap~

Thursday, June 7, 2012

Mainan baru cik Annaila~

mase bercuti2 malaysia isnin lepas, ade la rembat mainan utk dak kecik tu...mainan tu utk gantung kat stroller..almaklumla stroller tkde pape hiasan...bile tgk stroller org lain, jeles la plk kan...so bile jpe je mnde alah ni kat jusco, terus rembat...

tp tak sangkut2 lg...bawak la masuk umah...smlm saje je goyang2kn mainan tu depan Annaila sbb ade bunyi...mate die pun merelit je nengok...senyum pun sesaat je...cehhh~! ngn ktorg mak bpk die ni bukan main sombong die...cube klu ngn tok die, agah cket terus senyum...tok nye batuk pun die da start ade bunyik mcm nak mengekek...kunun ingat tok die agah la tu...perasan betul anak mama ni...ok mama ngn daddy jeles~! opah pun jeles...

muke nak serius je...haih~

ok balik cter mainan td, bile die aku nengok cam da ade respon ngn mainan tu excited tnjuk kat en donut...motif satu je...nak en donut beli mainan byk2 utk si Annaila...hihihi....mama nye tk byk wet...jd terpakse la kenyit2 mata cket kat daddy beli brg anak...hiks~

brg yg aku nk beli sgt dr dlu tp tak terbeli2..................

cam best je duk dlm ni kan...hiks~

yeay~!en donut pun da setuju nk beli mnde alah ni...ok lompat bintang~!!




2 comments:

  1. wawa..ni ala-ala playgym la kan..cuma ada tempat duduk kembang semangkuk macam tu.. best!

    ReplyDelete
  2. hehehe..hati2 ngn tempat duduk dia..sb dia belon ja tu..kene tiub..kalau tak kuat bole terbalik..tp mmg cantikkkk..

    ReplyDelete