Meh klik kejap~

Tuesday, April 24, 2012

Nti2 la sayang~

en donut kate aku kuat mase bersalinkan Annaila...die kate aku kuat sbb aku tak nanges lgsg mse kat hosp dr kne seluk2 smpai la aku meneran nak keluarkn Annaila...apekah...??disebabkan die nmpak kekuatan aku lah tetbe die nk anak lagi...errrr...

en abg yg disayangi...tak menangis tk bermakne tk sakit...sape lah beranak tak sakit kan..mmg klu ikutkan aku bersalin dipermudahkan sbb sakit contraction boley dikawal lg n bukaan cepat, tp tk bermakna aku tk sakit...sakit wooo...n masih seriau lg klu pk balik saat2 nak bersalin tu...phew~!!dan tk semestinye utk ank ke-2 nti, cara bersalin aku same dgn yg pertama ni...mungkin rezeki bersalin yg pertama ni mudah, tp utk yg ke-2 kite tktau camne kan...

en abg yg disayangi, tnggu Annaila umo 3 - 4 taun ye baru kte fikir pasal adik Annaila ye...hihi...lg pun bg la can kte berhoneymoon n bawak Annaila jejalan puas2...nti klu mengandung lg, fening2 lg kepala ni...tk boley la kte nak manja2, gedix2 together lebey2...pastu bg la can utk ilangkan segale parut marut kat peha, montot n perut ni...hihi...


k la, tu je nurkilan cikpuan isteri kepada en suami yg disayangi...


lebiu ma bubu~!!

8 comments:

  1. Wawa, tebalik plak kte.. msa duk thn sakit mmg tak nanges sbb rasa still boleh tahan.. kan? tp skali dtg sakit tu, skali genggam tgn asben kuat2.. lps Alya Amani kua, cakap ngan dia... "abang, ujung thn dpn da bleh start proses adik alya pulak." dia balas, "heh, dah hilang ke sakit hari tu? tunggu la dulu ek. bia alya besar sikit." huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa...kuatnye awak mau bersalin lg...sy masih seriau lg2 bile ingat die korek nk keluarkn darah beku tu...wuwuwu...sakit~!

      Delete
    2. operate.mana nk rasa sgt contractions lama2.tu yg tak menyempat..huhu

      Delete
  2. hehe excited hsben wawa terus nk proses adik annaila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...tau tkpe...sabor2...pening tgk parut n calar balar kat badan pun tk abes lg ni...hiks~

      Delete
  3. slm. jom amalkan jus kurma madu habbatussauda.. boleh diamalkan semasa mengandung, selepas bersalin dan menyusukan baby serta menyihatkan dalaman. amalkan makanan sunah nabi, bagus unt kesihatan..insyaallah..

    ReplyDelete
  4. huhu..mmg seriau bila kenang balik moment besalin tu kan.
    tp tgk anak cepat je membesar, hilang sakit..pastu rindu bau baby yg baru lahir..kih3.. :p

    ReplyDelete
  5. Wawa
    Belum terlmbt lagikan nk wish congrats.
    Hehe

    Btul..sakit tetap sakit kan..hehe.owg laki ni,tau tambah je..keke

    ReplyDelete