Meh klik kejap~

Monday, April 9, 2012

Bila aku minum air selusuh..??

aku start minum air selusuh dan sapu kat perut bile due da smpai (26.03.2012)...start dari tarikh tu mmg aku minum stp malam smpai la 30 March 2012...pastu tk minum dah sbb air da abes...air seluasuh da abes, aku still tak beranak2...

1 April 2012, bile tanda bersalin da ade, aku ngn en donut cari air selusuh kat homeopathy kat bangi..tp ari ahad utk org yg ade temujanji je boley masuk...so ktorg pun cari ikhtiar lain beli air zam2 je...

so mlm mase aku kat hosp serdang, aku minum air zam2 je...tu pun kongsi ngn en donut sbb ktorg haus...hihi...tak ingat plak aku sempat abes kan air zam2 tu ke tak...

2 comments:

  1. Owh..ic, kalo mcm tu kena standby air selusuh bnyk2 lah ni. hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh...slalunye org minum selusuh ni time contration da tak thn sgt...n da masuk labour room....first time jumpe kes awak ni...huhuhu...air zam2 mmg elok..."air syurga"...kat baby pon sy bg minum...

    ReplyDelete