Meh klik kejap~

Monday, November 4, 2013

Demam.

Musim demam!

Kalau Annaila demam lebih 3 hari, aku dah cuak dah. Ni kalau mama nya demam lebih 3 hari, kau cuak la sorang-sorang. Haha.

Hari Jumaat dah start demam, tapi ku gagahkan pergi ke office. Pekerja berdedikasi kononnya? Bila boss macam-macam, aku pun jadi macam-macam jugak. Dan-dan aku pergi klinik amek MC. Pastu terus balik rumah. Haaaa macam-macam lagi dengan aku. Padan muka.

Sampai rumah ingat nak rehat, tido! Tapi tetiba pulak aku jadi insomnia. Tetiba je kan. Dah telan ubat, mata dah pedih sebab nak tido tapi tak boleh tido. Stress aku! Tu lah, durhaka lagi dengan boss.

Weekend pulak, dengan demamnye, dengan kena jaga Naila lagi. Naila pulak sekarang tak dilayan dah pandai merajuk. Sebaek la merajuk budak kecik, umpan siket dia pun kembali tersenyum.

Hari ni, bangun pagi rasa segar bugar. Masuk kereta terus sakit kepala balik. Eh? Kau mengada sebenarnye ni. Hahaha. Masuk opis lagi bedenyut-denyut kepala. Sebab tak tahan ku telan 2 bijik panadol. Hamek! Skang dah mamai toink toink. Tapi malas nak MC. Nampak tak berdedikasinye aku. Muahahaha. Tak ar, kalau aku balik umah pun ade apa je. Nak tido aku kan tengah insomnia sekarang. Insomnia la sangat. Haha.
 
Sekian cerita hari ni.
 
muka belakon focus padehal tengah naip belog...hehe...
 
nah gambo Naila...aku tau org bace belog aku sbb nak tau cerita Naila buka cerite aku...hahaha...eh aku ade bukak lg satu belog tentang aku je....tp biarlah belog tu jadi rahsia hidupku...kahkah...gedik sangat!
 
 
 
 
 

4 comments:

  1. nailaaa....kenapa comey sgt nihh??

    ReplyDelete
  2. hahahaha,rara pon ada lg satu blog pasal rahsia ku! ewaaahhh sgt kan.tp skrg dh lupa password.xbleh blah~ hehehe

    ReplyDelete
  3. sweet je mama naila dengan naila..hikhik

    ReplyDelete