Meh klik kejap~

Thursday, November 28, 2013

Annaila : Cerita Khamis.

Hurmm.
 
Kemahen busy anak dara ni pakaikan lion-lion dia pampers. Sekarang dah pandai nak bukak pelekat tu. Dua pampers dah rosak sebab pelekat tu dibuat main.
 
Ooooo korang tak jumpa lagi 'YAYA' Naila kan? Naila dah ada satu 'kawan' lagi. Nama Yaya. Kalau nak tido, tiga benda ni mesti ada. LION 1, LION 2, YAYA. Penuh buaian sampai muka Nai pun tak nampak.
 
********************************************
Situasi nak tido:
 
Naila : Daddy, na yen g tu..... *sambil merengek-rengek*
Daddy : Okey-okey jom tido.
Naila : Na yen g tu.......
Mama : Daddy, Naila cakap nak lion lagi satu.
Daddy : La yeke!
 
Masuk buaian.
 
Naila : Yaya! Yaya! Nak Yaya!
Mama : Nah amek.
*terus senyap pejam mata, enjut dalam 15 minit, tido!*

14 comments:

  1. kemain lion pun pakai pampers! haha

    mak2 je la yg paham bahasa jerman anak ek :D

    ReplyDelete
  2. yen pon nak pakai pampers..burst la bajet mama tiap bulan..haha

    ReplyDelete
  3. hahahaha comel giler gelagat nai ni! adoiii...siap nak pakaikan pampers tu tak tahan

    ReplyDelete
  4. ehh kenapa sama je ngn si Safiyyah ni..Safiyyah pun skang tengah kemaruk pakaikan bear dia pampers..dah la anak dara 2 orang ni kalo berjumpa je mcm belangkas..boleh jadi bff depa 2 dia wa..

    ReplyDelete
  5. hahahah!comel ah nai!
    budak2 tdo dalam buat sambil peluk bear sgt comelkan!

    ReplyDelete
  6. selalu mesti mama lg paham apa ank ckp...kehkeh

    ReplyDelete
  7. ambooii..bijak nye dia.. comel je.. :)
    bw dan follow sini ye..salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  8. naila dah blh pakai pampers sendiri dah kan.. tu pandai dh pakaikan pampers kat kawan2.. hehehe comel sgt!

    ReplyDelete
  9. bijakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...bijak ya amat...

    ReplyDelete
  10. hahahahaahahahahah....gelak besar aty....siap nak pakaikan pampers...ngeee

    ReplyDelete
  11. Bijaknya... Bg pakai lampin je le.. Bg kreatif but lipat2... Hihi

    ReplyDelete