Meh klik kejap~

Friday, November 15, 2013

Annaila : Dulu dan sekarang

Hi!

Tetibe terasa nak tengok muka Naila masa umur 7 bulan dengan 1 tahun 7 bulan. 

Eh terasa macam minggu ni FREE sangat kan hari-hari boleh update blog. Muahahaha. Boss takde macam tu lah.

Okey jumpa gambar muka busuk ni je. 

7 bulan : Tak pandai jalan lagi. Merangkak je keje dia. Kalau bawak bejalan, baik je duduk dalam stroller. Mama dengan daddy nak makan pun senang hati.

1 tahun 7 bulan : Berlari ke sana ke mari dengan laju. Penat nak kejar. Memang kalau nak keluar gi mall tinggalkan dia sebab takut hilang. Dah la pendek. Kalau berjalan-jalan kat mall jenuh nak mencari.  Nak makan dengan tenang? Lagi la tak boleh. Nak makan lagi, nak kejar anak lagi. Muahahaha.

Ish! Rindu pulak budak kecik tu. Malam semalam Naila tido bilik dia, pagi tadi sedar-sedar dia dah tido sebelah aku. Bejalan tengah malam kot budak ni. Hihi.






13 comments:

  1. waa,,,rindu nai...dh kakak2 sgt nai skrg...

    ReplyDelete
  2. naila suka eh buat muka..grrrrrr tetap cantik

    ReplyDelete
  3. Naila semakin jelita... :)

    Teringat muka baby2 die dulu...

    ReplyDelete
  4. dh besar msti cantik mcm mama dia

    ReplyDelete
  5. hai wawa.. thank you follow.. selama ni silent reader je.. segan nak komen.. hehe..
    naila memang comey sangat.. =)

    ReplyDelete
  6. cutenyer si naila neh .. haihh geram ..

    ReplyDelete
  7. cantiknya dia mcm mama dia....
    rambut pun mcm lain eh... but she's so cheeky.

    ReplyDelete
  8. hoi. gambo busuk.
    busuk2 pon comel.
    geram haku nengok.
    picit idong baru tauuu!

    ReplyDelete