Meh klik kejap~

Thursday, September 13, 2012

Novel oh novel~

Ehem!novel2 ni bukan koleksi aku...tp koleksi en donut...haaaa....jgn ingat lelaki tk suke bace novel2 jiwang ni...dan dlu mase en donut nak 'ayat' aku, die tanye "awak, ade jual novel ayat2 cinta tak...??" time ni aku keje part time kt kedai stationary...

Td mase nk amik naila kat umah mil, tetbe ternampak koleksi2 novel ni n tetbe ternampak novel adam dan hawa...rase mcm ramai tgh cari novel ni skang kan...haha..motif tetbe nak bace??padahal tak pernah layan pun cter die kat tv...nti layan kat tonton la klu tk kne bayar...:p

2 comments:

  1. waa kelasss ko encik donut layan novel...hehe. ssh nk jmpe lelaki lyn novel ni. err nk pinjam adam hawa tu, haha

    ReplyDelete
  2. Great steps to learn more Thanks a Lot for this nice information , I love to visit again to see this amazing post to learn more , Thanks a Lot.I am also a pearl jewelry blogger.If you get a chance pop up by my page, maybe you would like freshwater pearl bracelet. i wish article about wish pearl will be seen from you.

    ReplyDelete