Meh klik kejap~

Monday, September 10, 2012

Annaila : Tiba2 dapat Walker~

Weweettt~! Annaila sudah ade kereta sndiri...vrooommm!asalnye dlm bulan ni, ktorg ni nak belikan die bumboo seat tu..konon nye lah...die kan nak masuk 6 bulan...nak makan2 dah...*skang pun da start bg makan cket2 dah...* 

ktorg g Manjaku bangi nak cari hadiah sbnrnye...pastu taktau la apesal nak naik kat tingkat atas tempat walker, stroller segale bagai tu...mungkin dah takdir duit nak bg kat cina tu kot...miahahaha....tp aku tak terlibat sbnrnye nak beli mnde ni...memule aku sesaje letak Annaila dlm walker ni, sekali badan die da tegap berdiri...mase 4 bulan ari tu, ade ak try2 masukkan die dlm ni, tp badan lembik2 cam sotong gitu...pastu aku tinggalkan cik Naila same daddy nye sbb nak meneruskan misi memilih hadiah....tibe2 je bile datang balik, en donut ckp die nak beli walker tu sbb nampak keceriaan jelas terpancar kat muka Naila...haha! anak pertama boley la...anak ke2 ke3, tkde makne nye nak layan semua ni...hati mst mau keras!

tp kaler walker ni agak dull...uhuk!takpe lah....boley adik2 guna tak kira jantina kan...klu boley nak kaler merah, tp tkde la plak...klu ade pun rase nye sampai RM299...heh~!mmg idok le ambe nak beli ye...jadi rembat je la...sampai umah, baru aku terpikir, alamak kan skang tgh ade wholesale kat sogo...ok nanges..........mst dapat lg comel dr yg ni...hewhew...takpe lah...bukan rezeki sogo nak dapat wet...

acara memasang bermula dan Annaila dicampakkan ke dalam walker...memula muka blur...pastu duk sengih2 dah...kaki dah start tekan2 minyak n walker pun berjalan ke belakang...hahaha...reversed plak eh...muka naila mmg super duper happy...seronok tgk die cenggitu...agak2 aku da tua nti, die belikan aku kereta tak utk wat aku happy...haha....takmo la walker...kereta ok...:p

errrr....bumboo seat tak beli lah sbb dah beli walker...pilih walker yg simple dimple mcm ni sbb senang nak bg makan...pastu walker ni boley buat bouncer gak....klu nak bg makan, mungkin boley gune...klu ade tayar, agak susah nak bg makan...penat lak main kejar2 nti...last2 aku je yg makan nti...:p

mak aku ckp, boleh beli walker tp jgn bg duk lame2 dalam tu...klu duk letak budak dlm tu, mmg senang kte nak buat kerja...aku rase mmg la...senang aku nak online...haha!over tau mama ni...:p

cobaan pertama...muka puas...
semakin ketepi....
tak boley nak bergerak dah.....
motif tarik langsir..??
senyum dalm diam...dlm hati mst rase nak melonjak2 kan...:p
gelak besar like boss la plak...
eleh bajet comel la tu nak senyum2 cenggitu...meh nak gigit pipi tu!

7 comments:

  1. alahai..comel naila naik kete..hihihi..hannani pun kalau naik walker excited...tapi x kasi dia gerak2 lagik..still letak pelapik kat bawah..letak pun xder lama2 sangat..wat hilang penat kejar dia merangkak jer kejap..time makan pun letak lam tuh..senang...haha..aritu pun ada tengok bumboo seat tu..next gaji kot beli yg tuh..senang kalau gi makan kat luar..kasik dia duk lam bumboo seat..hihi

    ReplyDelete
  2. comel lar naila...!!! walker die nampak cam best..berape harge..?? aty on rase nak beli baby walker terus..tengok kaki die sampai ker tak dulu..heheh..qaleef kan ketot sikit..;p

    ReplyDelete
  3. kan..senang je pakai walker..kita pun dh beli dah...pengsan kalau acek nak berdukung jek...bila di baringkan marah plak tu...emm nak request jugaklah dgn Helena bila dh besor nanti belikan maknya kereta pulok..hehe

    ReplyDelete
  4. makin panjang la langkah naila lepas ni.comel lak walker tu

    ReplyDelete
  5. comelnyaaa.... senang skit keje ada walker tp kena beware brg2 ek esp letrik.

    ReplyDelete
  6. amboi naila..kemain eh dpt walker..buat muka comel dia tu..ni yg auntie geram neh..

    ReplyDelete