Meh klik kejap~

Wednesday, September 26, 2012

Mum Naila Collection : Kidsme Food Feeder~

Hi mommies. ok ni business kecik2 je. mane la tau dgn bisnes ni aku boley benti keje duk umah jaga anak kan. hahaha. lame dah plan, ingat nak siapkan website dlu tp dah daddy naila busy memanjang, aku teruskan je la niat suci murni aku ni. haha. 

first sekali, cam biasa sila lah like fb Mum Naila Collection. dah klik, sila lah menjamu mata di page yg tak berapa nak siap tu. :p  insyaAllah slow2 barang akan ditambah setiap bulan. dan harga aku letak murah2 dah la. ke korg rase tak cukup murah lg.? haha. jangannnn. dah cukup murah ni tau aku bg. :p

pastu korg bgtau la ape lg yg korg nak aku jual. insyaAllah aku cari and cam biasa harga pun lebih murah. haha. amboi promote nak lbeh je kan. ;p 

ok utk bulan ni, sebab Annaila da start makan, maka brand kidsme ni jadi jualan pertama utk MNC. aku dah order, insyaAllah klu takde pape masalah, next week barang sampai. colour limited tau! siapa nak order sila lah anta emel ke khairunajwa.mj@gmail.com. nak anta msg kat fb pun boley. :)

Thanks korang. sayang ketat2!

Kidsme Product:

1. Food Feeder Double Pack - L (w/Pacifier) 
Colour : Mix of Orange-Green , Yellow-Blue
RP : RM59.90
MNC : RM53.90


2. Food Feeder Single Pack - L
Colour : Pink , Orange-Green , Yellow-Blue
RP : RM29.90
MNC : RM26.90




3. Travel Set (Spoon & Folk)
Colour : Pink, Blue, Orange
RP : RM59.90
MNC : RM53.90





*********************************************************

Kalau korang tengok kat page MNC, byk lg gambar Kidsme Product ni kan. tp aku tak dapat nak order sbb dorg punye stock dah abes. Pertengahan bulan sepuluh baru brg sampai. ni kata dorg lah. so barang lain dan kaler2 yg ade kat fb tu semua akan ku order bila brg dah ready.

********************************************************

Harga semua tak masuk postage ye. sape2 yg duk area Bangi boleh la COD je. yg dekat2 dengan Bangi, meh turun Bangi ambil. yg jauh2 tu, post je la ye. :)


12 comments:

  1. selamat meniaga wawa..semoga semua laris ye..

    ReplyDelete
  2. wa..aduhai best pulak nengok mendalah ni...tapi tak beli dan tak tahu bila nak kasi ke baby. sebab setiap kali travel heret sekali pinggan mangkok buadak tu hahahaha..err kalo bubuh biskut ok ke dlm tu? tersekat tak?? kot2 biskut tu tersekat taleh kuar pulak makanan nye tu? errr wa paham tak pertanyaan momy cha ni? hihihihihi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr...boley kot sbb klu letak biskut (mcm heinz), bile budak ngisap kan akan cair...takde la tersekat pun...lg pun silicon die tu cam puting...senang nak cuci...

      nti brg sampai, naila akan rasmikan dlu...so boley la review mnde alah tu...hihi...:p

      Delete
  3. Menarikk!! nanti naila ry dulu ok pastu buat tutorial :D

    ReplyDelete
  4. Waaa...suke food feeder ni...alysa suke mkn pisang dlm ni ;)

    ReplyDelete
  5. semoga sukses berbisnes.... ramai mommies berkerja dari rumah je. best2

    ReplyDelete
  6. wahhh...wawa dah niaga brg beby eh...smalam br jer ila ternampak pasal produk nie..usha2 jugak..cam best..nanti kalau ila nk beli..ila bgth ngan wawa ek =D

    ReplyDelete
  7. wahhh dh jdi bisness women yek...good2..tmbh pendapatan...nnt berjaya leh duk rmh jer...syok2...hihihihi...product nie untuk ape..ce citer sikit..hahahha..daku nie xsmpat nk selongkar internet...almklum lg bz bebenor..tp blog walking smpt la...hahhaahaha

    ReplyDelete
  8. I do not know whether it's just me or if everyone else encountering problems with your blog. It looks like some of the written text within your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This might be a issue with my internet browser because I've had this happen previously.
    Thanks

    Have a look at my web-site Cooking Simple Vegetables

    ReplyDelete