Meh klik kejap~

Thursday, September 20, 2012

Cerita weekend yg panjang~

mengape ye skang ni mood nak menulis ke langit...

ok lah, taip laju2 apa yg ade dlm kepala ni...

Sabtu
tak g mane2 sbb mommy aty mau datang raya umah kami yg tak semenggah tu...ingt datang lewat rupenye sharp waktu lunch, die pun sampai...yg ktorg ni da melantak makanan dlu sbb lapar...menu utk aty, spaghetti je...sbb tu je yg plg senang...sbnr aty ni tetamu kedua yg datang beraya sepanjang setahun ktorg duk sane...hahaha~ tk pernah jemput sape2 datang...bile org nak datang, gelabah....alamak nak masak ape, nk bg makan apa...nak layan camne...haha~ dlu mase belum kawen, org datang umah, ktorg adik beradik semua lari masuk bilik...skang org nak dtg, takkan aku nak lari gak kot....jd maap le ye aty kot2 layanan tak beberapa nak menjadi....eh kaler baju kte same kan...bak kate en donut, "macam dah janji je nak pakai same kaler..." aty balik, Naila dan en donut bantai tdo dekat 4 jam...aku la yg termangu2 kat umah tu...grrrr~!

Ahad
byk sgt jemputan~ plan punye baek, tp sbb kasut aku hilang, spoil semua...eh tak semua la...bajet nak g kenduri kawen kawan kat kajang tak dapat g sebab nk berlari ke kenduri shah alam...smpai shah baru la en donut godek2 tgh fb, sekali 'alamak, kenduri die ari semalam la yang...' haih sebaek la ade open house kat shah alam....takde la rase mcm sia2 jalan jauh tp apa pun takde...pastu berlari ke selayang umah kawan mase belajar dlu...lame nau tak jpe...tetbe pic lak tak amek...acane tu...**tp umah die cantek la...hahaha...** settle selayang, ke puchong plak ke rumah mommy yati plak...firstime jpe yati ni...uuuu...peramah...byk ckp...bagus la...takde la masing2 mcm batu dgn sungai...*tetbe ade pepatah baru plak...:p* dapat kat aku, mane reti beramas mesra sgt....aku kan kayu....haha!tp kan anak die tembam gler hokey...geram aku nengok..klu la Annaila tembam mcm tu, mmg siap la kne ganyang ngn aku....beza 15 hari je tp lg berat n lg besar dr naila...baru la nmpak naila ni halussss je walaupun berdouble chin...:p  *tetbe rase mcm geram nak cubit pipi budak tu..lalala..*

Isnin (Cuti Malaysia)
ari isnin sempena ari malaysia, kami laki bini merayap ke mid valley nengok wayang...wey lame gler tk lepak sane...dlu zaman2 belaja, da smpai naik muntah g mid...ekekeke...skang bile ade Naila, alamanda, mines, jusco cheras selatan....tu je lah tempat yg dituju...smpai da naik bosan aku...muahaha~ pergi pukul 10pg, balik pukul 4 ptg....klu zaman berchenta dlu, pergi pukul 10pg, pukul 10mlm belum tentu sampai umah...aku pun pelik mane ktorg pergi ek lame2 cenggitu...lupe dah zaman2 dlu...;p

errrr....nak tulis apa lg...mcm dah takde...maap la caca merba cket ayat...**mcm sebelum ni bagus sgt...tp rase nye kali ni mcm teruk cket...mood nak bercuti lg...hewhew~**

same aty...tgk qhaleff pgg tangan annaila...hamboi...depan mama daddy selamba je ek..:p
daaliyaa yg chubby n sgt comel dg rambut kerinting...budak kecik comel rambut kerinting  kan!
dating berdua meninggalkan Annaila...hewhew~


16 comments:

  1. Comeynyee baby2! Gedebab2. Nanti bley lah jumpa rmai2..buat gathering mommies & babies :D

    ReplyDelete
  2. wekend memang activity makan.. :D

    ReplyDelete
  3. u punya blog layout n background ni baru ke???nice!! suka sgt so simple.

    ReplyDelete
  4. peh jeles weh! huhu..bl nk jumpe naila ni ye.. ciknaa mcm xbleh tgk peha anak orang yg bambam gitu..sbb razin takdak! heee..

    ReplyDelete
  5. ajak aty jer..kitaorg wawa tak jemput pon..majok ar cenggini :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ajak...aty nak datang...hahaha~ eh sorry aty...lalala...taun depan mau ajak sume org klu ade pulus lebeh..:p

      Delete
  6. bw kejap je..nnt sambung baca..hihi ;)

    ReplyDelete
  7. beshla leh p dating..anis sjk2 ada airiell ni xsmpt lg dating..windu nak tgk wyg dating bdua...tp xd sapa nk jg airiell..xkn nk tgl kt pngasuh ari cuti..cian lak kt airiell....

    ReplyDelete
  8. Annaila dengan Baheera sebaya lah tapi Annaila lagi gebusss.. ;)

    ReplyDelete
  9. best nye dating berdua...tinggal kan si kecik..hii salam kenal..

    ReplyDelete
  10. dah lama tak berdating berdua2an

    ReplyDelete
  11. sakan...entry ini padat :) best juga kumpul2 sekali kan macam ni. hehehehe

    ReplyDelete
  12. Hai wawa..patut harintundtg je my house leh kenal awak dan naila :-)

    ReplyDelete
  13. dh lme tak dating berdua....anyway tq dtg rmh hari tu...nnt jemput la dtg lg..boleh jupe naila lg...
    btw, nme sy nurul tp nak pnggl yati pun belash jer la..hihihiihih...

    ReplyDelete