Meh klik kejap~

Monday, January 21, 2013

Weekend sama Fantabulous Skin Care~

Weekend! Selalu weekend, kitorang laki bini angkut Naila berjalan sana sini. Tak duk rumah pun. Tapi semalam, kitorang duk rumah sehari suntuk! Ok takdelah sehari suntuk, pagi tu pergi sarapan pastu cari lauk. Pastu melepek kat rumah.

Haaaa cecuti ni lah baru best nak membelai muka kannnn. Sejak jadi mak mak ni, punya lah tak sempat nak bermasker bagai ni. Nak layan budak kecik tu lagi, budak kecik dah tido, nak layan daddy nye pulak. Eh? Huahuahua~ Bila Annaila tido, ajak daddy Naila sekali sebab kalau aku sorang pakai, mesti time tu lah daddy Naila nak tanya macam-macam. Dua-dua pakai, nak tanya pape guna bahasa isyarat muncung muncung mulut je. Sunyi sepi rumah tu dalam setengah jam tu.

Produk yang aku guna, Fantabulous SkinCare. Best tak? Ok laaaaa. Pakai scrub + masker, muka jadi fresh gittew. Pastu tak abes-abes cakap dengan daddy Naila, "Cantik tak??", "Putih tak??". Hahaha PSIKO!! Daddy Naila pulak jenis melayan, iye kan aje lah apa bini dia cakap. Eh tapi betul, bila pakai rasa sejuk-sejuk je. Bila dah tanggalkan masker tu pun, terasa macam, "Cantiknye bidadara bidadari ni." Kahkahkah. Muntah lelaju!

Kbai~
Putih tak muka kitorang???Huahuaha~
haaaa...beli kat sini je...search la eyh...;)
mama daddy kte gedik-gedik tau tepek bedak banyak2 kat muka. :p





4 comments:

  1. Hehe..cute betul mommy n daddy naila hi..pasni boleh buat produk review ye..

    ReplyDelete
  2. ahahhaha..ni mesti mama punye keje kan? tepek muka daddy sakali. nasib muka naila mama x tepek sama :)

    ReplyDelete
  3. laki bini ni haha kemain tau :D

    ReplyDelete
  4. hahaha..sama macam kami laki bini..

    ReplyDelete