Meh klik kejap~

Wednesday, January 30, 2013

Annaila : Photoshoot!

Peghh~ title nak gempak je. Huahuahua. Di suatu petang yang dingin, Annaila telah menjadi salah sorang model kepada laman sawang sawang Wawa'z Donut. Eh?? Macam kenal nama blog ni kan. Lalalala~

Annaila telah mempromote satu produk. Produk apekah?? Nantikan entry seterusnya. Photographer nye mama nye aje. Lokasi pulak bilik Naila yang telah di cat kaler PINK! Oh iloikee! Camera nye, guna je lah ipad. Kite mana ada DSLR, apetah lagi tripod. <<- eh betul ka nama batang camera tu tripod? Tangan mama Naila ni lah jadi tripodnye~ 

Setengah jam gak bermain-main dengan Naila sebab dia sangat lah aktif! Sakit pinggang aku ni haaaa. Ye la, nak jadi tripod lagi, nak jadi cameragirl lagi, <<- GIRL??? *pitam*, nak kejar Naila lagi sebab kita suruh die duk sana, tak sempat nak berlari ke depan, dia pun bergerak jugak. Fuhhh! 

Okey ni gambar gegar yang ala ala ayu sebab nampak la muka lonjong macam model. Gambar lain BOLAT je. Hihihi~

Oh oh, lagi satu baju di sponsor oleh Mommy Anis. Kemain tetiba nak bersponsor bagai. Maceh! Suka sangat baju ni sampai dah lusuh lusuh! Owh? Model pakai baju lusuh? Ok la, baru ada style. Wink~!

12 comments:

  1. alaaaa...cantiknya dia.produk pigeon lettew..kan dah nampak.hehe..

    ReplyDelete
  2. Tu nampak dah.. produk apa :P pigeon.. kikiki.. <-- kemain lagi tengok gambar kan.... eh tapi memang ketara kan, nampak produk tu.. bukan stalker sangat. :P

    ReplyDelete
  3. wow.. da macam retis la naila... =)

    ReplyDelete
  4. wahhhh..annaila..jd model mama yer..comel

    ReplyDelete
  5. wah..bilik kaler pink...sweet..naila comel...senyum je ambil gambar..hehe

    ReplyDelete
  6. annaila dah sembuh yer... moga jd anak yg baik tau..cute sgttt :P

    ReplyDelete
  7. Annaila pinkygirl yg comel.....:)

    ReplyDelete
  8. Satu sbb knpmaty selalu jeles ngn bb gurl...sbb korang blh buat blk anak kaler pink...huwaaaaa.......;)

    ReplyDelete
  9. bilik pink! sukeeee....rasa nak cat je bilik iman kaler pink. sebab ummi nyer suke kaler pink. tapi, mestilah babah iman x bagi kan. anak boy! tiba2 nak pink pulak. memang x dapat la..~

    ReplyDelete