Meh klik kejap~

Monday, October 29, 2012

Raya Eid Adha Kami~

Raya Eid Adha, raya dengan family aku. Cam biasa, suasana raya tak macam raya sangat. Tapi sebab aku dah lama gila tak melaram dengan adik-adik aku, jadi raya tu kitorang wat theme sikit. Motif nak ambik gambar sama-sama dan menggedik sesama. Muehehe. :p
Annaila sampai umah mak aku, bagi makan, minum susu, kenyang, dia da mengantok balik. Jadi gambar Annaila tak banyak sangat dan mama dan daddy sempat feeling-feeling muda lagi bila bergambar. Hahaha~

Ok time ni Annaila dah bangun dan makcik dia dari jordan call untuk menatap muka Naila yang semakin lama semakin hitam seperti mama dan daddy dia. Kakaka. Tengok Naila muka tak rela sebab......

" Errrr. Siapa ni? Macam ku kenal tapi.........."

" Sorry daddy, Naila tak kenal. Naila nak sambung main balik daddy. Please!" 
 Tu je la cerita raya kitorang. Haaaa dengar-dengar jammed teruk gila semalam kan! Sebaik la kampung aku kat Bangi je. Hahaha. Eh tapi mak bapak aku dalam proses nak duduk kat Perak balik. Kalau dapat duk Perak, sistem giliran balik kampung akan dibetulkan balik. Yeayyy! Dah aku dah ada kampung betul-betul punya~!



10 comments:

  1. semangat raya wawa... lin baju raya pun tak pakai... nge~~

    ReplyDelete
  2. wahhh...sakan yer mama ngan daddy posing..hihi

    ReplyDelete
  3. wah, meriahnya raya wawa. rin kalau balik pahang, meriahlah, tp raya baru ni balik kg suami, macam hari biasa je, mcm takde ape2 yg berlaku pun.

    ReplyDelete
  4. sakan ek beraya pakai baju raya gitu..sedondon ...akak berraya dalam tido sebb perjalanan jauh kl terengganu dan jemmmmm

    ReplyDelete
  5. Amboi sakan begamba...dh mcm raye pose ni..hehe cntik la tdg wawa..

    ReplyDelete
  6. best nye raya haji pun ada gmbr hehe kitorang hentam jer cuma bella je pakai baju raya :)

    ReplyDelete
  7. cantik baju wawa...beli mana?share la sket:)

    ReplyDelete