Meh klik kejap~

Thursday, October 11, 2012

Annaila : Budak zaman sekarang kan~

Tengok budak zaman sekarang ni. Baru umur 6 bulan, dah berebut dengan pakcik dia nak main komputer. Yang Annaila sibok nak main mouse, pakcik dia pulak nak main game guna mouse. Last dua-dua menjerit berebut. Pastu aku taktau siapa menang. Hahaha. 

Sekarang kalau dia nampak aku pegang ip, sibuk jugak nak pegang. Bila tak bagi, jerit-jerit. Last aku simpan ip, main je dengan dia. *tak suka budak kecik main gadget. nak makan gadget, nak tdo gadget, hope daddy tak manjakan naila sangat beli mende-mende camtu.*

Dah dua hari duk umah mak aku, pantang nampak tok and paksu dia ni, menjerit-jerit mintak ambik. Aku datang pun, tak layan dah. Sentap mak! 



5 comments:

  1. hurm sm cam adelia,pantang lau kita nk tengok tab dia pun sm nak~
    berusaha nak dptkan,bla dpt kemain suka dapat tengok upin ipin smbil air liur penuh kat screen tab tue..huhu

    memang anak-anak zaman sekarang sume anak gadget..~

    ReplyDelete
  2. paksu marah tu naila weii.. orang sibuk nak main game, dia pn sibuk jgak..eeeee geram! hehe.

    ReplyDelete
  3. tu la..budak2 skang ni..3 thun dh pndi main tab sume..cerdas betul diorg ni

    ReplyDelete
  4. Hangin je muka pak su dia.. Naila buat muka slamber je.. Haha..

    ReplyDelete
  5. I love your site! Thanks for insights! I got the idea of starting a freshwater pearl bracelet line from you. Awesome collection. I am also a freshwater pearl jewelry blogger. Great Job! i wish there will be more about pearl jewelry set. I like all things piked and I would try to come here time and again for more updates. Thank you very much

    ReplyDelete