Meh klik kejap~

Wednesday, October 10, 2012

Mum Naila Collection : Review Food Feeder ~

Ehem nak bg review pasal food feeder ni. Disamping nak promote page ni. Haha!

Aku paksa daddy Annaila beli food feeder ni. Baru la support bisnes bini. Keji betul aku ni. Hahaha! Memula nak suruh beli set travel tu tapi sebab takde colour pink, rembat je la Single Food Feeder ni, Nampak tak begemerlapan kaler pink tu. :p

Excited punya pasal, masa daddy mandikan Naila, mama kat dapur sibuk memotong apple nak bagi kat anak terchenta ni haaaa. Pestime bagi, terus di nyot-nyot macam puting. Nampak cam die seronok je guna food feeder tu. Aku pun senang. Takde la nak pegang apple bagi die hisap macam sebelum ni. Skang kalau malas, aku suruh die pegang je. Senang kerja aku. Hahaha. ;p

Pasni nak try masukkan biskut pulak. Kot la lagi senang ke kan. Takde la menjejeh tangan aku dan Naila kotor. Nanti review!

Haaa sape nak try tu meh la beli kat MumNailaCollection. Untuk food feeder, color yang tinggal biru-kuning je. Yang lain semua dah habis stock. Next week InsyaAllah barang sampai. Tapi taktau hari apa lagi. Kalau siapa-siapa nak yang travel set atau double food feeder, stock ada lagi.

Terima kasih mommies! :)




14 comments:

  1. Aaaa..comeynye Annaila mamam pakai food feeder tu. Senang la pakai ff ni. Nak beli :D

    ReplyDelete
  2. eh bestnya! mcm2 skarang ni benda canggih utk baby...hehe

    ReplyDelete
  3. kita dah beli..kat mum annaila..heee dah dapat pon..tp kena tunggu lg 2 bulan..br leh guna :P

    ReplyDelete
  4. hah yang niela ngah cr skrg nie..
    tp cam xgeti nak guna la..~
    lau letak buah ke apa kena hncurkan dlu ke smp penyek ke or cincang halus jer??

    ish nak beli la....

    ReplyDelete
  5. akak ada tapi jarang guna...fayel tak suke..dia lagi suka pegang buah tu betul...sudah nya akak potong buah bentuk donut...nyum nyum dia makan

    ReplyDelete
  6. eh eh... cm best je... xbeli lg tuk dhia ni...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. wah2.. dh ada bisnes la. baru je ciknaa cari mende alah ni, food feeder name die yer..

      Delete
  8. wahhhh..
    senang la kije ibu pas ni..kihkih
    nak beli for my nadrah jugak laa..:D

    ReplyDelete
  9. anaila dah mkn guna ff yer..aida dah beli utk qisya 2 ff ni bln lps.tp lom pernah guna sbb lom 6bln lg..nak tanya,apple tu steam dulu ke atau potong trus bg cam tu dlm ff?

    ReplyDelete
  10. Aty teringin gak beli bnde nih..tp risau qaleef tak nak jer...hurrrmm...

    ReplyDelete
  11. Wah.mcm memudahkan je..leh try ni..baby sy br nk msk 6 bln.

    ReplyDelete
  12. mana nk beli ni

    ReplyDelete