Meh klik kejap~

Tuesday, October 16, 2012

Annaila : Update 6 bulan 15 hari~

Semalam genap Annaila 6 bulan 15 hari. Akhirnya Annaila berjaya gak menyusur ke depan. Laju lak tu! Bangga kejap. Hahaha. 6 bulan setengah baru nak nyusur kau dah bangga sangat. Biar ar. Kalau Naila tak nyusur terus berlari lagi aku bangga. Miahahaha~ Asalnya semalam nengok Upin Ipin kat ipad. Tetbe Naila cam teruja telebih cket sampai nak menyapai ipad. Laju je die menyusur, aku memula tengok cam blur pastu baru la jerit-jerit panggil daddy Naila. Haha. Batak siket la tengok anak pandai nyusur. Tu baru nyusur belum berlari lagi. Dah lari nanti, lompat-lompat kot aku? 

Perkembangan lain pulak, bila dia berjaya masukkan ibu jari kaki dalam mulut. Ok jangan dengar cerita orang tua, biasalah perkembangan budak cenggitu kan. Tapi mamanye ni nak berpeluh-peluh gak sebab daddy Annaila asek la sebut pasal nak 'adik' lagi. Macam dah tak boleh nak berkompromi lagi dah ni! Grrrrr~! 

Annaila, sila pujuk daddy dengan buat muka paling comel ok! Baru lah daddy lupa pasal 'adik'. Lalala~

12 comments:

  1. pelik gak kadang tu,tak sakit ke pinggang diorang ni time isap kaki tu..ish3..

    ReplyDelete
  2. yaaeeyyy..gud job naila....nanti ley dapat dik lagi..eeerkkk...;p

    ReplyDelete
  3. ala wawa.. hafidh sekali 2 je isap ibu kaki.. dapat gak adik.. uhuhuh

    ReplyDelete
  4. hishla lengan annaila gmbr last tue kemain sodap lg~
    daddy nak adik eh???hihi annaila msti xmo lg kut dia xpuas mnja~
    tp lau da rzki redha jelh mama nya yer

    ReplyDelete
  5. hehee.. Annaila macam dah komplot je ngan daddy.. !

    ReplyDelete
  6. Sedapppnya kaki dia tu..heehe..

    ReplyDelete
  7. fayel tak nak adik lagi sebab dia tak suka hisap jari kaki...selamat mama nya hehehe..

    ReplyDelete
  8. Annaila nk adek lg ke?heheh..bkn maen syok dy isap jari kaki tu ek. Heheh

    ReplyDelete
  9. wah,anaila nak adiklah tue.....jeng3....

    ReplyDelete
  10. naila nak adik la mama..leh kwn ngn adik...hehe

    ReplyDelete
  11. Abis la... Dulu saya tak caya gak... Ayyan pun isap jari kaki la... So here i am.. Kat ward tgu nak czer esok kuarkan adik ayyan hihi

    ReplyDelete
  12. hoyeyyy...xsabar nak dpt adik noh..hehehe

    ReplyDelete