Meh klik kejap~

Tuesday, October 30, 2012

Annaila : Cik Ted bucuk Naila~

Ini Cik Ted Naila. Kalau kat rumah, nak tido bagi je Cik Ted ni kat Naila. Dia gigit-gigit, tonyoh kat muka pastu terus tertdo. Hehehehe. Senang kerja mama. Tapi kalau dia terlebih manja, takde makna nak Cik Ted, mama jugak yang die nak melekap. Bak kata daddy,Naila kalau nampak mama terus tak keruan. Opkos la, anak I kan. Lalalala~

Sebab Naila suka gigit, hisap Cik Ted, jadi Cik Ted tu dah bertukar kaler hitam. Dah bertukar tu, pepaham la eh. Kene la basuh! Kang tetebe Annaila jerit, "Mama! Banyaknye bakteria!Ewwwww~" Anak sape lah ni yang pandai sangat ni. Hahaha~
 

15 comments:

  1. naila.... comelnya tido pegang ted... hafidh buat pijak2... je.

    ReplyDelete
  2. Comel..mostly baby mesti ada 'best fren' dia kan? Aidi pun ada sekor..tapi bukan cik ted, Incik unta. Jamal nama diberi. Haha. Kalau kekecik je ada cik ted xpela..kalau smp ke tua pun dok tido dgn cik ted lg memang satu hal jgk tu. Haha.

    ReplyDelete
  3. Sm cam yaya,da naik itam dia isap..
    Da bsuh pun jap jer itamnya..huhu

    ReplyDelete
  4. Alahai comel giler cik ted tu kena bsuh n gntung..haha faiq xde besfren lg. X smpt nk beli besfren die..haha

    ReplyDelete
  5. cikted? tomei laa naila pnye.. ciknaa pun ado! suami bg mse kapel2 dulu..rindu dia, pakaikan cikted tu ngan baju dia.then peluk kuat2! heee... now, cikted tu takde rupa dah.. hehe.

    ReplyDelete
  6. mikha pon hado gak. mr teddy nama nyer. beli kat ikea. sampai lunyai suka benor dia gigit idong teddy tu. hadoiyai! :)

    ReplyDelete
  7. Olor2 sweet.. Nk beli jugak la untuk auni..hehheh

    ReplyDelete
  8. nyum nyum..sedap nyer cik ted ni..dialog naila. hehehe...

    ReplyDelete
  9. comel jea.lagi2 gambar yg first tu..hehe

    ReplyDelete
  10. comeynye naila tido gigit cikted..nayli xde besfren pn..belikn toys kjap je die campak..

    ReplyDelete
  11. Anak saya takut dengan tedy bear, sampai menangis.. Kikiki. Tapi kalau bagi toys kereta robot ke apa.. suka la pulak, krisis jantina. Hehehe.. Anw, omel aje kan babygirl dengan tedy bear kecik.. ^_^

    ReplyDelete
  12. tomei ne.....nasib ammar takde teddy bear bucuk ke bantal busuk ke selimut busuk ke..hehe

    ReplyDelete
  13. berjemurlah cik ted tue yer.. sian dier kn babap dgn naila..

    ReplyDelete