Meh klik kejap~

Monday, July 1, 2013

Bday Party Nia & Baby baru Nurul~

Holaaaaa~

Tak baca belog aku pun takpe, sebab hari-hari kite nyembang kat dalam group gojes kan. Muahahaha. Motip?

Ok dah, nak cerita hari Sabtu hari tu kemain berjalan sakan kitorang satu family. Errrr tapi pepagi tu kitorang duk rumah je caj tenaga kononnye. Pukul 2.00 petang gerak dari rumah dan tempat pertama kitorang gi beday party Nia^^

Sampai sana dalam pukul 3.30 petang. Masa tu orang tak ramai lagi sebab kan hari Sabtu tu ada bola sepak bagai tu. Jem sana sini. Ramai yang terkandas. Ngeeeee. First time jumpa Mommy Ayu dengan Nia. Bertambah lagi sorang kawan baru. *Luaskan kuasamu. Luaskan! * Nia sangat aktif ye! Merangkak kehulur hilir macam rumah tu dia yang punya. Eh hakikat memang rumah dia pun. Muahahhaa. Tapi Annaila??? Annaila selalu berdikari kekononnye tapi hari tu moody semacam. Nak berkepit dengan mama je. Penat mama.

Lepas kitorang makan, Mommy Ikin dengan Zara pulak sampai. Pestime jugak jumpa! Eh Zara tu comel gila! Geram pulak aku tengok budak tu. Tapi sebab nama dia agak susah untuk aku sebut, aku diam je lah. Tolonglah jangan letak nama anak huruf 'r'. Ai is terkejang lidah nak sebut. Sobssss! Eh panggil Izza okey jugak kan? Hihihi.

Settle acara majlis potong kek bagai dan aku pun dah melantak dua ketul kek, Mommy Ika dan Ammar pulak sampai. Ni second time jumpa. Pestime jumpa masa gathering kat Shah Alam dulu. Dulu jumpa memasing anak kecik-kecik, tembam-tembam, bergolek-golek, merangkak-rangkak je. Sekarang. Heh! Berlari sana sini. Kejar belon. Letupkan belon. Makan pun takde dah puree bagai, terus spaghetti. Hahaha. Besar dah!

Eh eh, lupa nak cerita. Kek dia sedap giles weyh! Rasa macam nak tapau bawak balik rumah. Kakakaka. Tamak haloba ye kau!

 Setelah beberapa jam tercongok rumah orang, kitorang balik singgah hospital Serdang tengok blogger Nurul. Nak balik rumah memang akan lalu hospital Serdang, tak singgah memang kejam lah kau kan. Baby baru dia kene kuning pulak. Tapi semalam dengar dah boleh keluar hospital. Masa jumpa Nurul tu aku musykil jap. Tak macam orang pantang. Berjalan pun coollll je! Duduk pun relax je tak kepit-kepit. Hahaha. *Eh Fasha Sanda pun masa pantang siap bersila, ape ada hal kan!* Mungkin sebab dah anak kedua, tu yang macam relax je. Tapi bila dengar pengalaman dia bersalin lagi, tetiba rasa macam, 'alamak! terlajak perahu boleh diundur, terlajak baby tunggu lah sampai 9 bulan'. Muahahaha. Eh tapi time tu je ada perasaan macam tu. Sekarang, berbunga-bunga balik. Blink-blink!

Eh dah la. Panjang sangat dah ni. Perut dah lapar ni. Bertahan lah perut. Jangan lah menebalkan kulit perut tu lagi.

Kbai~
comel gile kan kek die! rase die pun sedap!!!! 
comel jugak! tp sebab buakn fav aku, aku hanye pandang je. :D
Happy beday Nia^^ 

tengok mama naila teruja makan kek...2 kali tambah ok....
annaila dan ammar...weweet!

tetibe nampak zara kene cubit dengan aku...maap ikin..hihi...zara terlalu comel!! tak sedar tangan tu laju je nak wat camtu kat anak orang...
Annaila dan Zara~
mood Annaila baru okey...baru nak beramah mesra dengan org...
Gambar yg mesti ada^^
odw balik. Naila yang dah penat giles.
Singgah jap tengok baby. Tengok dari cermin je. Takleh masuk.
Kak Yong. Eh?


dan gambar terakhir..............
*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*




*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*

*
*














Muaaahhhhh dari Annaila^^

Taktau bila boleh hupdate lagi sebab kemalasan sangatlah menggila sekarang.

Babaiiiii~



13 comments:

  1. mama naila ngah kemabukan eh~
    xper paham2..hihi
    meh kasi aura tue ckit kat mama yaya nie,nak keje keras cam xdan sb dah nak puasa xlarat nak salu bgun sbuh2 ari mdi,sjuk+gigil..

    ReplyDelete
  2. 1..syoknye befday party hanania..
    2.. alaaa.. baby baru tu comel sgt.. geram je naila tengok.
    3.. eh ingat last tu nak tepekkan 2 line! :D

    ReplyDelete
  3. hehehehe,tp kita jarang borak kat group.so baca blog awak sgt lah penting.hehehe.eiiii comei sgt macaroon tu.sambil scroll kebawah td.hati sgt lah berdebar2,rupanya nk kena cium ngan naila.hehehehe.muuuahhhh balik kat moodak tomei tu.bila lah nk jumpa.

    ReplyDelete
  4. lor igt gambar last tu gambar double line cam ciknaa ckp..cis..ciss..cis, kemain gigih aku mengskrool

    ReplyDelete
  5. Hehehhe....best gath lg dan lagi hehhe :)

    ReplyDelete
  6. ngade eh kak yong ni! haha
    sweet je theme hello kitty

    ReplyDelete
  7. comel giler kek hellokitty.. naila super gojes la kann...
    yg last tu apesal jauh benor kne scroll... haaaaa..

    nak entry dua line pls... :)

    ReplyDelete
  8. bile nak up gambar DOUBLE ni... hik3 :D

    ReplyDelete
  9. ok jeles xleh p besday nia..dupdapdupdap skrol ek bwh..ingt pic dabeline keh..amekaw..pic naila kiss..lekat lipstip naila..hahahaha..bau vitagen olennn..huhu

    ReplyDelete
  10. kak yong!!!!omei sgt gambar last tuh..mmuaaahh jugak kat naila..luv u..

    ReplyDelete
  11. amboiii..gambo terakhir...mmmuah yer...sanggup auntie scroll lama2...hehehe..comel annaila pakai gaun purple..hehehe

    ReplyDelete