Meh klik kejap~

Wednesday, March 27, 2013

Annaila : Suka baby~

Hari tu kan, saje singgah mumdreams bangi tu lepas makan kat restoran Amir. Singgah nak usha kasut, kata Naila dah berjalan kehulur hilir. Tapi bila sampai sana tetiba aku nampak anak patung yang serupa baby tu. Dorang tak jual kot patung tu sebab nampak kotor je. 

Pastu....Pastu.....Bila aku tunjukkan patung tu kat Naila, Naila senyum-senyum seyh! Pastu peluk-peluk. Dan dia nampak happy sangat! Apakah?! Ehhh tapi kalau kat rumah pengasuh pun, ada sorang budak kecik nama Qaseh bawah sebulan dua kot dari Naila, aku pernah gak nampak Naila pegang tangan Qaseh dan lagakan dahi dia kat dahi Qaseh sambil senyum. Romantik la anak mama ni. Macam MAMA, bukan DADDY. Eh perlu ke? Kahkahkah!

Bila nampak adegen Naila bermesra dengan anak patung baby tu tetiba je daddy Naila nak tacing-tacing buat muka sayu je. Apekehalnye ni daddy. Rupanya daddy sedih sebab Naila mungkin nak adik, tapi dia takde adik. Camtu pulak. Takpe Naila, nanti mama belikan Naila anak patung macam Aqilah punya ye. 
Happy dapat pegang baby.....Kalau baby betul asek tak dapat pegang je...Hihihi
Tengok...dikorek2 nye bijik mata baby tu...
Ini kalau dapat adik, buat perangai camni mau hari2 aku menjerit....
Annaila sayang baby...Hahaha....suruh sayang, disuakan pipi pulak....
alaaa musyuk2 baby.....Ni dah jadi baby big dah....:D


15 comments:

  1. ololo comelnya layan patung tu. kena beli tu wa patung bg naila praktis jaga adik nanti. haha

    ReplyDelete
  2. suwitnye Naila sayang "baby".......tanda2 mintak adik kot mama....:D

    ReplyDelete
  3. comeynya.. ni kalau ada adik btul, abis kena kerja ngan naila...

    ReplyDelete
  4. hehee.. kalau ada adik ni, mama jadi tarzan lah jerit selalu

    ReplyDelete
  5. owh apa lg mama kena bg adikla kat annaila,annaila pn da nk setaon nie..~hihi

    alolo cutenta annaila jg adik ngn cr dia tue*lau ada adik btul mau pngsan mama daddy dia tgok*

    ReplyDelete
  6. comelnya naila....tu dia testing nk main n jaga adik tu..nanti dah ade adik senang dia nak jaga..hehe..

    ReplyDelete
  7. pic last tu cute gila..noty taw naila wat muka musyuk...

    ReplyDelete
  8. bagi adik.

    usaha tangga kejayaan ;p

    hikhik!

    ReplyDelete
  9. tu makananya naila nak adik la mummy. hehe...comel je naila ni.

    ReplyDelete
  10. Anak MQ patung2 ni dia kurang sikit.. kira kalau belikan toys untuk dia, main kejap2 je sebab dia cepat bosan... Maybe Naila nak adik kot.. apa kata bagi baby betul je?
    Salam kenal

    ReplyDelete
  11. hehehe..suka main baby yer...hehe...nanti naila mintak adik ngan mummy yer

    ReplyDelete
  12. pandainya naila jaga adik..tapie bab korek biji mata adik tue no..no..no ;)

    ReplyDelete
  13. aloh tomei naila..die tau tu baby tipu..tu yang korek biji mata..haha..kalau adik betul mesti sayang sangat tuh..hihi

    ReplyDelete