Meh klik kejap~

Tuesday, March 5, 2013

Annaila : Main-main kat Mines~

Hi! Hehehehe. Chipsmore! Kejap ada kejap takde.

Ok ni nak tepek gambar bebanyak je sebab Ahad lepas kitorang pergi Mines bawak Naila main.

Asalnye daddy Naila nak bawak Naila main dekat Kids Paradise, Mines. Bayaran RM38 untuk seorang kanak-kanak. Mak bapak nak masuk FREE! Tapi sebab orang terlalulah ramai dan aku sangatlah tak suka orang ramai-ramai cenggitu, maka aku hasut daddy Naila pergi lain hari. Daddy Naila pulak nak jugak bawak anak dia main, kitorang singgah la playground yang kat tingkat atas sekali tu. FREE pun FREE! Dan tak ramai orang. Tapi PANAS sebab takde aircond. Demi anak, takpelah mama dan daddy peluh-peluh badan tahan bahang panas. Sobsobs.

Nah tengok gambar anak dara aku yang dah 11 bulan. Hihi~

tengok muka punyelah happy dapat main^^
ok nak tepek lg gambar yg sama sbb suka tgk muka happy dia...hahahaha...
org panjat tangga, dia panjat papan gelongsor...apa2 lah naila...
happy^^ happy^^ happy^^
tetbe je dapat kawan...hehehe...ni anak cina...mak bapak mane ntah...oooo sebelah tu ada kolam, kot sape2 nak bawak anak mandi kan...FREE^^
hye mama^^
ni lah kids paradise yg kitorang tak jad pergi..tgk punye ramai umat....kompem aku rimas! eh2, tapi sape nak buat bday party kat cni pun boleh...RM50/hour...

15 comments:

  1. owh xthu pun kat Mines ada tmpt nie,nti lehla nak bwk adelia jgk~

    rdu yg amat kat Mines,da lm xngedate ctu..

    Hapy btul Annaila yer dpt main,kta pn jd suka tgk dia yg hapy sokmo~

    ReplyDelete
  2. haila naila...rindu budak cute nih..bila leh ketemu lagi...

    ReplyDelete
  3. comelnye naila nie
    bilelah dpt jumpe die

    ReplyDelete
  4. panas pun panasla janji Annaila happy.. pandai berkawan pulak tu

    ReplyDelete
  5. amboii naila..seronoknye dia main gelongsor yer..huhuu..mmg ramai..comfirm rimassss..hehe

    ReplyDelete
  6. naila cantek! tinggi la awak ni.

    ReplyDelete
  7. amboi....hepy nye dia. terserlah gigi 4batang tu.
    nnt ajak QQ main skali pulak ye naila

    ReplyDelete
  8. Naila ramah...pndai bawak diri dn tak kisah..tu senangdpt kawan...:-)

    ReplyDelete
  9. amboi naila hepinyer dia.. mudah kt org dia..anak ros mmg xdpt la..hahhaha

    ReplyDelete
  10. amboi... seronoknya dia main... =) kat area mn ni yek...

    ReplyDelete
  11. bestnyeee... dhia belum pnh lg umie bwk main kat playground..hehe...

    ReplyDelete
  12. ni yg bahagian rooftop kan? hana pernah pegi bawak anak buah suami dlu.

    ReplyDelete
  13. aduiii comelnyer bby ni.. hehehe.. -none blog visitor :)

    ReplyDelete