Meh klik kejap~

Sunday, March 17, 2013

Annaila : Yakult~

YAKULT!

Favourite Annaila kot! Tapi sekali je aku bagi sebab rase die macam................manis kot. Ntah, aku taktau rasa dia manis ke hapa, tapi aku rasa macam tak sesuai je lagi bagi kat Naila. Takut budak kecik tu sakit perut. Aku gak yang susah bersengkang mata layan die nangis nanti. Daddy Naila hanya tau, "kenapa Naila...kenapa Naila..." Gitu. Nak pujuk? Eh daddy Naila pujuk gak kalau Naila nangis tapi selalu Naila lagi kuat menangis. Hahaha. 

Aku cakap peveret die sebab beberapa kali atok Naila ada beli Yakult untuk atok dia minum, tapi Naila gi rampas Yakult tu dan minum sampai habis. Terkedu jap atok dia. Kehkehkeh. :D

Opah cakap, "sejibam macam mama dia masa kecik-kecik!"

13 comments:

  1. Annaila suka yakult eh?? hehe..ila pun belum try lagi bagi hannani minum yakult or vitagen..ingat biar setahun setengah kot baru ila nak kasi...

    ReplyDelete
  2. Naila suker yakult...ok...tp atok suker jugak yakult...hurrmm..... :-)

    ReplyDelete
  3. bukan main dia menyedut tu. pandai pulak dia sedut. iman x pandai sedut lagi la. di gigit gigit straw kalau erna bagi kat iman. hehee

    ReplyDelete
  4. pndi naila sedut straw ek.. dhia blm pndi lg... hihi..

    ReplyDelete
  5. akak gi ceramah kesihatan ..pakar pemakanan cakap yakult is better than vitagen...dia cuci usus...sbb tu org jepun mmg addict minum..dont worry boleh bg tp jangan selalu sbb kecik lagi

    ReplyDelete
  6. yakult...great choices...membesar dgn sihat ye annaila ku sayang :)

    ReplyDelete
  7. yakult bgs utk pbuangan naila..kompom naila mmbuang dgn cmerlang lps mnum yakult...huhu

    ReplyDelete
  8. yakult bagus utk penghadaman kan.. tp mmg kena limit kan sehari bape botol lagi2 naila kecik

    ReplyDelete
  9. bagus laaa minum yakult, ada bakteria baik yang membantu penghadaman ..ecewahhh cam iklan yakult lak :) ..tak annaila, minum banyak2 pon tak pe :)

    ReplyDelete
  10. Orang kata tak elok minum air ni banyak2. Ye ke.. ntah la.. :P

    ReplyDelete
  11. Ooooo elok eyh? Boleh la beli lg pasni...hihi...sbb naila tak suke vitagen sgt...

    ReplyDelete
  12. aqilah vitagen..tp kak mimy kata better yakult..aqilah jom bertukar! kepada yakult

    ReplyDelete
  13. anak2 zura suke vitagen.siap beli kene sorok tau.kene keluar kn satu2.abg die plak suke bukak peti ais.kene sorok tinggi.klu x satu pack tu boleh habisss xsmpai stgah hari.hahaha..

    ReplyDelete