Meh klik kejap~

Friday, March 8, 2013

Mini Opis Mama Daddy~

Tak cerita lagi perkembangan budak kecik 11 bulan tu kan. Hohhh! Ingatkan FREE bila duk rumah, rupanye super busy gilessss sampai nak online pun tak nyempat. Serius banyak hutang-hutang entry! Fuhhhh!

Ok dah ni selingan sebab ada gambar Annaila, maka adalah entry baru. Ngeh ngeh!

Mini opis yang dinamakan 'DonutDolly'z Opis' ditubuhkan pada bulan February, 2013. Pegh siap ada sejarah keennnn. Sebab barang business makin bertambah dan kotak makin menimbun kat rumah dan mata aku mula berpinar-pinar tengok, maka idea nak buat mini opis pun muncul dalam kepala hotak aku ni haaaa.

Tapi....Tapi sampai sekarang mini opis nye tak berapa nak siap sebab tunggu daddy Naila menggerudi dinding nak gantung gambar-gambar. "En suami, silalah percepatkan kerja anda. Dah masuk bulan March dah ni haaaaa."Dan sebab opis tak siap sepenuhnye, I is segan nak letak gambar penuh mini opis tu. Jadi untuk teaser *peghh tetibe nak berteaser la pulak*, maka nah tengoklah gambar Annaila yang suka kacau mama dia dalam opis. Suka buat mama menjerit-jerit jugak. Kalau dulu suara ku halussssss, suara pun malu-malu nak keluar, tapi sekarang makin lama makin nyaring pulak aku rasa. Bak kata daddy Naila, "Ciri-ciri seorang ibu makin ada dalam diri aku terutama bab menjerit dan membebel tu."

Iklan jap : Siapa yang tak LIKE lagi page, mohon like dan sopping ye. Hehehe. Mum Naila Collection


Hohhhh PINKnyeeeeee! Haaa dah aku suka PINK, maka kene la ada kaler PINK! Daddy Naila suka kaler PURPLE, tu haaaa langsir kaler PURPLE! Kahkahkah! Okey la kan. Sebaik aku tak letak BARBIE. Mau fengsan kot daddy Naila. Lalalala~ 

Babaiiii. Ada masa aku jengah blog korang dan comment bebanyak hokey^^


19 comments:

  1. syioknye ade opissss :)
    mommy elman pun mcm nak pinjam idea mama naila la. boleh x? hik3 :)

    ReplyDelete
  2. budak kecik tu PA ke?cute betul!!!

    ReplyDelete
  3. comelnya opis..naila tolong mama kemas opis ye..

    ReplyDelete
  4. cantiknye..
    meh dtg umah ciknaa jap wawa..susun atur balik rumah ai..kekeke

    ReplyDelete
  5. cantiknya opis... apsal la aku yang designer ni, tak terurus... korang punya rumah mengalahkan designer... uhuhuhh ... =( hate this feling... nak nangis...

    ReplyDelete
  6. alooo..jeles tgok pink2 ni..hihih

    ReplyDelete
  7. best! bagus ada ruang macam ni. so, keje pun lebih terurus. tapi mcm biasa la..ada pembantu kecik, huru hara jugak la. apapun..sangat seronok bila bekerja dari rumah :)

    ReplyDelete
  8. cantekkkk suka2 idea ni...boleh cedok idea skit.....semangat sikit nak buat keja kn

    ReplyDelete
  9. wah.. ada opis kat rumah. Muka Naila yg no.2 tu comel gla dan smbil berkata2 " nak beli buku ni kak?" bahah

    btw, casing henpon tu hana beli online kat fb.

    ReplyDelete
  10. so pinky wawa....pasti seronok je kan masuk opis mini sendiri...yeyyyyyyy....bilalah ju nak buat cm wawa...asyik cari alasan jek...nyammmmmpahhh ye kt diri sendiri hahah

    ReplyDelete
  11. omeinya mini opiz,sume pink,cantik wallpaper tu jugak! hee

    ReplyDelete
  12. kenapa sweet sgt mini office u ni??? jadikan bilik tido naila pon ok gak ni...hehehehe

    ReplyDelete
  13. yeay!! dah ada ofis..mesti naila selalu kacau mama kannn...hehe

    ReplyDelete
  14. wahh cantek je ofis kecik ni.. kaler pink tu mencairkann.. :)

    ReplyDelete
  15. Cun nyer wall paper..:-) naila posing srksi...aauuwww...

    ReplyDelete
  16. Oh oh kengkawan itu bukanlah wallpaper...itu usaha gigih mama naila ngecat...kakaka...mane mampu nak beli wallpaper...kahkah...eh wallpaper bape hengget?

    ReplyDelete
  17. kelas ok nama bisnes..i likeee..good luck

    ReplyDelete