Meh klik kejap~

Thursday, March 14, 2013

Annaila : Dah berjalan~!

Semalam citer budak kecik tu dah menapak LIMA LANGKAH kan. Woooo rupanye petang tu dia menapak lebih SEPULUH LANGKAH! Dan malam tu dia tawaf satu rumah. 

KEDEK-KEDEK-KEDEK! 

Yeeppp! Sangat HAPPY bila Naila dah boleh berjalan^^
11 bulan 12 hari! (12hb Mac 2013) **Save da date!! Walaupun kelihatan agak poyos!Kahkahkah!**

Lebiu banyak-banyak kat ANNAILA!

Harap ampun! Gambar terlalu banyak gegar. Maklum kita guna camera cikai je. Pasni kalau dorang keluarkan camera setanding AES, boleh la beli. Ngahahaha! Annaila berlari 80km/jam pun takde hal lah gegar sana sini. Kehkehkeh~
Mommy...mommy...mommy....eh tetbe jadi mommy plak..
Siket siket atok...Naila ajak atok jalan...
Kemain budak kecik ni nak ikut tok dia....Tapi...........
Ini kali lah....Annaila tak boleh ikut...Atok banyak keje...Nanti Naila ikut, hari2 mau pow mainan...
Tak dapat ikut, jom kita punggah buku...Pastu kene marah dengan opah...Hahahaha...Itu sebab Naila tak suke opah...Same macam mama asek nak jerit2 je...Hihihi...

17 comments:

  1. yeeeaaayyy...Annaila dah jalan...pasni mama kena main kejar2 ye ngan Naila...good luck mama...:)

    ReplyDelete
  2. yeayyy...naila dah jalan.......x sbr nk tnggu zara jln jugak

    ReplyDelete
  3. yeayyyyyy comel2.... u mmg ajar dia takteh ke..dia sendiri ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taktau la ajar ke tak...tapi selalu pimpin sebelah tangan die kalau nak keluar jejalan..heeee....

      Delete
  4. seronok nye naila dah jalan...bila la mikhail nk jalan..hihi

    ReplyDelete
  5. hoooray...naila da pandai jalan....makin ligat la dia nant..:)

    ReplyDelete
  6. yeyyy!!! gudjob naila...syabas betey!!!

    ReplyDelete
  7. saited dia dh pandai jalan siap ngange2 mulut lagi..

    ReplyDelete
  8. wah...cepatnya dah berjalan...mestia abis satu umah kena tawaf.

    ReplyDelete
  9. Aaaa comel anaila.. Jln kedek2...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilahhhh...serius sebagai ibu julia turut rasa bersyukur setelah tgk anak wawa dh pandai berjalan...cpt dan tangkas si kecil nih...yeyyyyyyy :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah annaila dh jalan..doakan anak ros plak yer..semoga mbesar dgn sehat :)

    ReplyDelete
  12. gegel selalu memang cepat... =) tp letih gak bila dorang da pandai jalan ni...

    ReplyDelete
  13. yeahhh dh jalan jugaksss... comel tgk video naila jln.. naila jln steady je... dhia ni jalan excited.. cm nk blari trus.. xnyabo..

    ReplyDelete
  14. same ngan aqilah!! 11 bulan dah jalan..yeay..cayalah naila~

    ReplyDelete
  15. Annaila cepat nya jalan...okla pasni sure mummy daddy leh jalan pegang tangan

    ReplyDelete