Meh klik kejap~

Monday, April 1, 2013

Birthday Daddy Naila - BUNGA?

Eh! Hari ni 1 April! Annaila genap 1 tahun! Weeeeee~ Tapi entry ni bukan nak cerita pasal Naila tapi Daddy Naila. Hari ni ada 3 entry ye kengkawan. Sila muntah.

29hb March, birthday daddy Naila yang ke-28. Alololo dah tua dah awak. Ekekeke. Sebab tahun lepas takde buat apa-apa untuk awak, tahun ni kita buat SPECIAL siket. BUNGA! Yehaaaa^^

Tapi kan, malam sebelum birthday daddy Naila, saja je tanya camne kalau tiba-tiba bini dia ni bagi bunga. Daddy jawab, 'macam What The Fish!'. Erkkk! Sentap aku! Takpe-takpe, masa besday dia nanti, rasakanlah what the fish tu. 

Aku post Bunga kat alamat office. Barulah dia terasa macam, 'eh siapa yang bagi ni? alamak-alamak!' Gitew! Pastu mestilah ada perasaan, 'wahhh, ada secret admire lah!'. Eh tak keji sangat ke aku pikir cenggitu. Ada bebetul kang, pitam aku. Bhahaha~ Masa dia dapat, kawan-kawan dia semua tanya apa perasaan dapat bunga dari isteri. Daddy Naila jawab, 'pelik'. Sentap! Dan kengkawan dia pun membrain wash daddy Naila. Miahahaha~ Pas dah kena basuh, baru lah cakap 'sweeeetttnye bini saya.' Haaaa gitew. Ntah betul ntah tidak apa yang dia cakap kan. Takpe bini dia ni dah habis sentap dah. 

Lagipun nak tunggu daddy Naila bagi bunga ntah bila kan. Nak beli bunga untuk diri sendiri, lagi macam kesian kan. Jadi kena lah bagi hadiah bunga kat daddy dengan harapan bunga tu akan dapat kat aku balik. Boleh tak nak bagi alasan cenggitu. Kahkahkah! Kesian aku. Sobs!

Aku order kat Groupon. Thanks kawan-kawan group gojes mommy yang suka kongsi macam-macam kat situ. Kalau dulu, hari-hari la emel Groupon ni masuk emel aku, terus aku delete sebab SEMAK! Sekarang, ada emel je dari Groupon, kemain happy lagi. Tambah lagi satu tempat shopping aku. OVER!

Bunga je hadiah untuk daddy Naila? 
Eh ada lagi. 
Percutian ke GOLD COAST MORIB! 
Best gler weyhhhh^^
Entry kejap lagi!

7 comments:

  1. Hehehe..dlm sweet..ade lawak nyer..:-) hepi besday to en donut..

    ReplyDelete
  2. ihihih.. bg bunya ye... lin dlu bg cup cake, pos kat opis... =D thun ni pun planning nak bg percutian besday kat gold cos kat husband... selamat bercoti...

    ReplyDelete
  3. olollo..so suwittttt..hihi..
    hepi belated besday to en donut and hepi besday to anak dara naila comeiii..
    setahun dah yer...naila, takmo adik ke? hihi..

    ReplyDelete
  4. ahai sweetnya dia.. tp mmg seronok ada deal macam groupon ni. berbaloi baloi!

    ReplyDelete
  5. alolo sweetnya mama annaila~

    hurm mama yaya pun suka bulan April,bulan yang dinantikan..sebab 6/4 bfday mama yaya..hihi
    xsangka plak bulan 4 gak yaya lahir 21/4,jadi lagi berganda2 hapynya~

    hurm tgu apalh papa yaya nak bagi..haritu knon dia kata nak surprise sekali gtau awl2 surprisenya knon nak bwak g bercuti Gold Coast Morib..xjdla surprisenya~

    hurm xkisahla tgu jelah apa yg dpt,sekali xdapat apapun..huhu

    pict akhir nmpk cam ayu jer plak daddy annaila pegang bunga..hihihi

    ReplyDelete
  6. hahaha..lwk la mama naila ni...bes nye dady dpt munga..patutnya dady yg bg mama...kihkihkih..pic last dady naila dh mcm model bunga...keras kaku je amek pic dgn munga...huhu

    ReplyDelete
  7. haha..geli hati baca entri mama naila nih..sweet sangatlah.. ;)

    ReplyDelete