Meh klik kejap~

Tuesday, April 16, 2013

Annaila : Majlis Aqiqah dan Sambutan Harijadi~

Kemalasan nak menulis makin berganda. Hoh!

Dan ni ringkasan je lah ye dari majlis hari tu. Oooooo gambar pun tak banyak sebab lupa nak amek. Sekian. 

14hb April hari tu kitorang buat majlis Aqiqah dan sambutan harijadi Naila di rumah in-law. Sebenar fokusnya kat majlis Aqiqah je, harijadi tu sampingan je. Lepas Zuhur, orang-orang surau datang baca doa selamat.

Acara tiup-tiup lilin takde. Hehehe. Mak apak aku tak ajar tiup-tiup lilin atas kek ni. Jadi aku pun tak buat untuk Annaila. Sebab? Ye, ada sebab kenapa bapak aku tak ajar. Hehehe. Jadi kita amek gambar dan potong kek kat dapur je. Pastu terus hidang kat orang. Gitew.

Thanks kat Gojes Blogger Supermom yang datang. Erin, Sue, Anis dan Aty. **ok tahap kemalasan nak share link melampau...ampun...**

Dan yang paling banyakkkkkk tolong kitorang untuk majlis Annaila dah tentu-tentulah family in-law. Terima kasih^^

rainbow cake Annaila. untuk tetamu-tetamu. :D
Annaila yg excited lebih nampak kek...ye dia hantu kek same macam mamanye..
dgn makcik Annaila...Annaila tak heran..yg heran kek!
yeahhh! apesal susah sangat nak amek gambar bertiga sekarang...sobs...
yeahh...Erin dan Sue dah sampai...tgk Aqilah kemain lg ketawa bila nak amek pic...
Aish kne tinggal....mama dgn daddynye bujang jap...hemoh2....
model la sangat kan kanak2 dua org ni...kemain posing lagi...
sexy lah tu....:D
hidung Annaila yg merah sebab jatuh tersadung kat jalan tar....
Anis & Aty pulak sampai....errrr...yg ni je gmbar ade...maap ye...tp gmbar kat korg byk kann...kan....:D




14 comments:

  1. cian naila.idung calar dah.takpe tapi tetap cun cam mam die..hihi..
    semoga naila jd anak solehah yer

    ReplyDelete
  2. sory naila,yaya xdpt dtg aritu sb papa yaya kje~ [sobsob]
    lau x leh kita jd model sesama kn!~

    pssst:naila nti jemputla dtg umh kita ahd nie,leh kita main sesm~

    ReplyDelete
  3. dear annaila...
    Qaiser ilman nih heheh kenai lagi dak naila?
    Ala yg jumpa kt kidszoona tempoh hari gan umi julia tuh...kalo luper cer pi blog umi cayer...
    Nk ucap happy birthday and selamat hari aqiqah ye...
    Maaf bukan xnak hadir tp dpt info hari dan tempat hari isnin about majlis naila...hahha umi cayer jarang bukak fb time sabtu ahad....kalo inform hari jumaat awal sikit sah qaiser nak pi...apa2 pun jumpa lagi ye naila...tata... :)

    ReplyDelete
  4. seronoknyaaa kalau dapat datang..hannah jauh naila..kalau dekat insyaAllah kite datang..hihi ;)
    aqiqah yang penting..hari jadi tu tiap2 tahun leh sambut..hihi..

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Annaila. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta menjadi anak yang solehah kpd ibu bapa :)

    After bersalin insyallah mommycha dtg jumpa annaila bwk baby yer :)

    Semoga berjaya di dunia dan akhirat yer :)

    Amin!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah selamat kenduri aqiqah & birthday annaila..semoga annaila jadi anak yang solehah dan selamat dunia akhirat..~ayahmamilisa~

    ReplyDelete
  7. Selamat Ulang Tahun Aqilah.. jadi anak yang baik ye

    ReplyDelete
  8. Wa, sorry tak dapat datang. Sebab Ayah Naurah keje. Teringin sebenarnya nak jumpa geng2 gojes blogger mommy.

    ReplyDelete
  9. meriah je nampak...si rin tu dtg solo ek without aish? hehe

    kita x dpt dtg coz baru jejak kaki kat malaysia time ni...hihi

    ReplyDelete
  10. canti baju mama annaila.....huhuhu happy bufday cyg...

    ReplyDelete
  11. happy birthday menantu...!! eh?! hahaahah =))

    sorry kite tak dapat datang... husband outstesen.. haisshhh...xtaulah bile nak datapat jumpenye geng2 mommy gojes ni :(

    ReplyDelete
  12. Happy besday annaila..baju mama annaila gojes gitu..

    ReplyDelete