Meh klik kejap~

Monday, April 1, 2013

Annaila : Happy Birthday Kesayangan Mama~

1 APRIL 2013

Annaila dah setahun! Yeayyy!

Detik-detik kelahiran dia terasa lagi kot. 

Flashback!

11 am - #turun tanda #contraction ngengada
1 pm - #alamanda #makan pizza
7pm - #hosp serdang 
8pm - #4cm
10.30pm - #6cm
11.44pm - #Faida Annaila binti Mohammad Hakim

Eh apesal budak kecik ni cepat sangat besar? Hahahaha!

.........tak sempat nak edit gambar perkembangan die dari newborn sampai 12 bulan....esok!..............







17 comments:

  1. Happy birthday again Naila. Jadi anak yg solehah ye. Tengok Naila je mesti teringat boo..comey sgtlah! :D

    ReplyDelete
  2. Naila..selamat hari lahir. beza sehari je awak ni dengan iman :)

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Naila...kejap je dah setahunn..mama Naila bila nk bg adik kat Naila? Kikikiki..

    ReplyDelete
  4. happy besday naila syg.........
    semoga jd anak yg baik yer syg....

    ReplyDelete
  5. happy birthday dear annaila...yeyyyy one year...alhamdulilahhh

    ReplyDelete
  6. epy besday naila...kjp je nk tgu naila..airiell 3 hari pastu baru lahir lps trn tanda...

    ReplyDelete
  7. happy birthday annaila.moga jadi anak yg solehah,

    ReplyDelete
  8. eppy besday annaila..be a good daughter ye....

    ReplyDelete
  9. Memang cepat masa berlalu wa. Hana pun rasa baru pregnant, dah ada anak, tgk2 anak dah besar. sedih pulak tba2. umur pun meningkat. haha

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday anaila cantik...

    ReplyDelete
  11. happy birthday bakal menantu ku...hehehe..untuk annaila faida semoga membesar dengan sempurna sihat....dan solehah

    ReplyDelete
  12. happy birthday naila....semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...semoga menjadi anak yg bijak, solehah yeh...jangan nakal2...:D

    ReplyDelete
  13. Happy Belated Birthday Faida Annaila!!

    Maksudnya, dah setahun lebih-lebih sikit jugakla baca belog mama Naila ni. kihkihkih..

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday Naila...semoga jadi anak yang solehah tau....sorry acik lambat wish..hasif tk sihat hrtu...:)

    ReplyDelete
  15. Hepi besday kanak2 naila...semoge terus membesar sbg gadis jelita mcm mak nye..eeaahh...:-)

    ReplyDelete