Meh klik kejap~

Monday, April 29, 2013

Annaila : Annaila dan tudung~

Sangat lame tak update blog. Sebab? MacBook incik suami suka nak hang-hang. Sangat technostress okey! Laptop daku? Errrrr lama dah rosak, biaselah laptop pompuan, banyak menternak virus. Kakakaka. :D

Kalau update blog, mesti cerita pasal anak. Takpe, blog ni pun dibuat khas untuk anak-anak DonutDolly. Wahhh gedik gila gitew^^

Tapi kali ni takde cerita panjang-panjang sebab guna IPad je. Terkangkang-kangkang jari ni menaip. Haihhh~ Lagi sekali kena technostress!

Habis membebel.

Gambar-gambar ni di ambil masa hari Isnin lepas. Haaaaa. Ponteng kerja sebab daddy Naila terbawak kunci rumah dan kunci kereta mama. Maka terkurunglah kita di dalam rumah bersama-sama kan!

Annaila pakai tudung. Aku tak paksa dia pakai okey. Annaila yang sibuk sarung-sarungkan tudung tu kat kepala. Pastu menjerit sebab tercekik. Hahahaha. Pastu aku pun pakaikan lah tudung tu kat dia. Respon? Senyum simpul sambil jeling-jeling manja. Awwww! Tergoda mama tau! :p

Dalam beberapa minit camtu baru dia tarik tudung tu keluar sebab nak main benda lain. Takpe Naila, nanti sampai masanye kita pakai tudung be-betul okeh^^
happy bertudung!
model peraga tudung....:p
hahh! mama kat luar, kita pun nak keluar....
mama, pls kita nak keluar bila dah pakai tudung....
kat balkoni pun jadilah......sobss....
oklah mama, main kat dalam pun ok^^


14 comments:

  1. super duper cute lah annaila....nanti besar sure jadi gadis muslimah sejati.... :)

    ReplyDelete
  2. alahai manisnya naila bertudung,anty pun cair tgk tau ngan lesung pipit cenonet dia tue~

    ReplyDelete
  3. comelnye.....besar2 ni mesti lawa macam mama dia....:)

    ReplyDelete
  4. Tomeyyy sangat Naila pakai tudung..besar ni pakai tudung okeh..manis je..:)

    ReplyDelete
  5. nomey2 naila...leh jd model tdg bawal..hehe

    ReplyDelete
  6. alahai..dah lah cantik, tambah cantik anaila ni...

    ReplyDelete
  7. comel nya... alahai.. ni ngidam nak gegurl ni....

    ReplyDelete
  8. cantiknye die pki tudung..siap tudung bawal lg..hehe

    ReplyDelete
  9. comel n ayunyer annaila bertudung..eeee comel !

    ReplyDelete
  10. WAWA... naila super duper cute! geramnyeeeeeeeeeeeeeeeee...

    ReplyDelete