Meh klik kejap~

Tuesday, April 2, 2013

Annaila : Update siket budak 1 tahun~

Semalam kanak-kanak kecik tu kena cucuk 1 tahun. Daddy dengan adik ipar yang pergi anta ke klinik sebab mama ada tuntutan kerja. Hahahaha. Poyo!

Daddy Naila cerita masa kena cucuk tu, Naila menjerit giler-giler. Ala kanak-kanak tu protes la tu. Dia kan suka menjerit sekarang. Bila keluar dari bilik tu, Annaila diam tapi terus pandang ke arah bilik sambil tuding jari. Pastu bebel-bebel. Macam mengadu la yang nurse tu cucuk dia. Bila daddy cerita tu aku rasa macam comelnye Naila. Hahaha. Tak habis-habis nak puji anak sendiri. Diamlah!

Eh budak kecik tu dah bertukar jadi kanak-kanak kan! Kejap betul! Pejam celik pejam celik, dah remaja anak aku tu. Eh sekejap je jugak aku dah jadi mak orang kan. Dah tua dah aku. Ngaaaa^^


9 comments:

  1. ahahhaha...sekarang erna selalu panggil iman..kanak-kanak 1 tahun. suami marah sebab iman tetap baby kata nyerr.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaa.. kanak2 ek. bukan baby lagi. tapi always baby d hati mama n daddy kan

    ReplyDelete
  3. xtau knp rara sedih baca entry ni.kejap je kan anak dh besar.hmmmm mst comel dye membebel2 kan.

    ReplyDelete
  4. hi toodler...sok sok besar bukan kanak kanak.,...anak dara cantik mcam mummy nya

    ReplyDelete
  5. hai naila..comel awak nih..dah besar dah ye..jap jer kan..lepas ni hannah pulak.. ;)

    ReplyDelete
  6. hai kanak kanak..hihi. dah besar pasni boleh request jadi kakak kakak pulak..haha

    ReplyDelete
  7. 1 tahun ye...bile ni birthday party... hehheee...
    izwa pun tak tau nak buat atau tak

    ReplyDelete
  8. Hampir lupe pasal jab setahun..ayoorrk qaleef pon nk kene cucuk nih...heheh..:-)

    ReplyDelete