Meh klik kejap~

Monday, November 19, 2012

Hi Monday~ *sedut udara sejuk nyaman*

Ehem. Seminggu diam. Kali ni bukan busy plak. Tapi kan cuti. Blog pun gedik ikut bercuti sekali. Muahahaha. 

Baru nak karang entry di masa incik Boss keluar pergi site, pastu teringat iphone tertinggal kat rumah. Apelah makna karang entry takde gambar. Haaaa. Nak promote anak lettewww~! Miahahaha. 

Banyak nak cerita sebenarnye. Banyak GILAAAA kau. Tapi bila gambar takde, terbantut semua penceritaan. Cess!

- Annaila demam *Cerita sampingan aku pun demam. Hahaha. Nak jugak menyelit. Hambek!*
- Bercuti ke Kedah minggu lepas
- Pastu tetbe ada 2 cerita je. Tadi cakap banyak GILAAAAA. Kah kah kah. Takpe yang lain aku buat cerita sendiri. 
*
*
*
Hehehehehehehehehe. Boss takde. Kerja letak tepi dulu, lagi pun balik lewat hari ni. Kite berblogwalking dulu. Yehaaaaaa~!!



6 comments:

  1. wah annaila, mcm gaya org besar je tgk lappy tu...hehe

    ReplyDelete
  2. amboii si kecik ni pun nk update blog jugak ek..heh..

    ReplyDelete
  3. amboi naila..kemain lagi eh dia ni..

    ReplyDelete
  4. annaila tolong update blog yer..good girl.. hehehe..
    sekarang musim demam la wawa.. take care..

    ReplyDelete