Meh klik kejap~

Wednesday, November 21, 2012

Annaila : Macam-macam hal~

Cerita dah lama tapi sebab mama Naila tercungap-cungap sikit bulan ni dengan bulan lepas, maka gambar duk tersimpan jadi pekasam. 
*
*
*
cerrrr tengok apa budak kecik ni buat.??


kita zoom bagi dekat siketttttttt.



yezzaaaaaa. sebaek bontot besar, jadi tersekat di situ. :p


mukaaa??maintain takde perasaan. hahahaha. ;p


Kejadian berlaku bila aku tengah mandi dan daddy Naila berada di luar bilik.

Errrrr. Sekarang nak tinggal Annaila atas katil. Tak boleh. Letak la bantal double triple pun, dia mampu memanjatnya. Bahaya dah budak kecik ni. Semalam dalam kereta tiba-tiba dia berdiri. Sebaek tengah lampu merah, last-last duduk atas peha aku je sambil drive. Grrrrrr. Tu pun sibok nak kacau mama dia drive.




16 comments:

  1. bahaye..mmg kalo besar annaila tu tak leh tinggal lelame..akal dah panjang kan..
    die tak duk dlm car seat ker? bahaye memandu sambil anak duk kat riba..
    walaupun terselit kat katil tp masih semput die kunyah teddy bear yer.. comelll.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. wat muka comel...gerammm jer tgk... memandu smbil riba anak mmg dh jadi rutin sy jgk skrg nie... almaklum la anak dah mula nak melasak..tergolek sana snie...

    ReplyDelete
  3. BUKAN BUAT MUKA COMEL DIA NIH MEMANG BUDOK COMEL. BAKAL MENANTU I NANTI HIHIHIHI...
    err ter caps lock sory mama naila. err momy cha mintak emel tak kasik pon? nak bgtau pasal pigeon tu. ape2 hal mama naila emel lah dulu add nyer ke my emel add puanatasha@gmail.com
    errr paham dop ayat momy cha ni? aduyai ayat org pening lalats :)

    ReplyDelete
  4. waaaaaaa teror la naila. advance sangat dah ni. iman pun belum mampu ke tahap ini. itupun kami suami isteri dah cuak nak baringkan iman atas katil..takut iman jatuh. naila syok mengigit patung tu :) comel je. hehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha..so cute la naila...dy wat xtau je tersekat kat situ ek..hehe.

    ReplyDelete
  6. hihi..relex jer naila walaupun kaki dah terkeluar dr katil...cute!

    ReplyDelete
  7. annaila cumilnya~

    sm jer cam yaya,xleh lpsla bear busuk tue..lau dpt siap gomol2 la cam rndu lm xjmp,hbs dihisap tangan kaki bear tue smp naik itam..~[huhu]

    yaya aritu nyaris jugak nak jatuh katil~

    cute jer annaila muka cam xda apa yg berlaku pown~

    ReplyDelete
  8. sama la ngan alya..
    tp belum pandai la aini nak drive sambil pangku dia time kritikal..
    terpaksa bia dia melalak sekejap.. huuuuuu

    ReplyDelete
  9. nasib pakai pampers... montot tu tak jatuh... klu tak... memang anak nak membesar mcm tu la gayanya wa...

    ReplyDelete
  10. Hohohoho..rilek je dia tergantung kaki gitu. Mujur montot gedebab. Hailah Naila..memacam tau gaya awak ni.

    ReplyDelete
  11. amboi..sampai terjulur kaki tu...
    comel betul la Annaila ni..

    ReplyDelete
  12. Nama anak wawa naila, anak saya nayli
    Tersepit bonbon!!
    Kebetulan saya pun up citer yg sama =)

    ReplyDelete
  13. mesti anaila tengah lasak sekarang ni...:) samala dengan baby ammar...:)

    ReplyDelete
  14. hahah muke xbsalah je da tsepit centu :))

    ReplyDelete