Meh klik kejap~

Friday, November 9, 2012

Order Fareeda dapat Biskut Apollo~!


Dah bukak link atas tu? Sila lah berhati-hati ye kepada peminat tudung Fareeda. Aku dapat tahu benda ni dari satu group kat facebook. Ada yang bayar RM300+, ada bayar sampai RM740+. Tiba hari posto sampai depan rumah, kita punya seronok nak melaram. Tetiba bukak, APOLO datang lagi. Uihhhh~! Mesti menyirap gila darah kan! Keje macam nak mati, dapat gaji dan dengan gaji tu lah kite peluh-peluh nak bayar barang yang kita idam, at the end...............APOLO tiga posen tu kau bagi??

Aku pelik macam mana orang macam ni boleh buat muka talam dua belas ambil duit orang macam tu. Mesti beribu-ribu dia songlap! Nama makcik Fareeda tu ROZILA BT HAMZAH. Dah kompem MELAYU. Tiba-tiba ada BINTI pulak, kompem ISLAM! Aigoooooo. Aku harap dia dapat balasan dari Allah setimpalnya!

So siapa-siapa fanatik sangat shopping online termasuk diri aku ni haaaa. Hati-hatilah. Buat masa ni aku belum pernah lagi la. Kalau harga mahal-mahal, aku nak COD. Kalau takde COD, aku check wall, komen dari customer-customer dia. Gila senang-senang nak bagi duit kat orang. Kawan baik sendiri pun boleh tipu kita kalau pasal DUIT ni. Aku harap aku tak jadi mangsa penipuan dan aku taknak menipu customer aku jugak. 

Pssssst. Sampai sekarang aku tak nampak tudung fareeda tu comel. Hahahaha. Sorry ye korang-korang yang gila Fareeda! Mungkin harga dia, Humangai! Gila mahal beratus, jadi aku tak pandang. Sipi pun tak. Mungkin bila dah kaya nanti baru aku nak usha-usha Fareeda ni kot! Hehehehe. :p

Ok mommy Naila nak buat kerja bertimbun ni haaaa. Bye~


14 comments:

  1. tu yang tak berani beli mhal2 kat online ni... klu mhal baik beli kat butik je. zaman sekarang orang mmg zalim.

    ReplyDelete
  2. ohmaimat....sy bru skrg tgh duk usyar2 fareeda, so far xde lg kne tipu beli on9... ayoyo, sy skrg dh terpengaruh dgn fareeda nie... mcm terkena batang hidung aii jer..hahhahahahahahahahha... tapi boleh hidup ke org yng menipu tu...smpai bilakn nk hidup menipu mcm tu, lme2 terkena jgk pd dia blik...

    ReplyDelete
  3. Loh..gila keji meniaga macam tu. Huhuhu. Mujur la Ena pakai bawal jeeee :D

    ReplyDelete
  4. allahuakbar..tak mampu nak ber fareeda bagai..bawal 10 ringgit je senang..huhu..

    ReplyDelete
  5. saye pakai fareeda! tapi nak jual sebab nak beli breastpump baru..hahahahaha! boleh gitew?
    kalo mampu takpe dear....setiap org ade citarasa tersendiri kan?
    Tak gitu?

    ReplyDelete
  6. ai pun xminat fareeda.. hohoho

    ReplyDelete
  7. pun tak brape minat..mungkin lum cube tu yg tak minat..tp tak mampu la nak beli tudung harge beratus.. baik beli susu anak..tp kalo ade duit lebih ape salahnyer kan??

    ReplyDelete
  8. sila lah ke byhijabstyle.com...murah murah hehehe.

    ReplyDelete
  9. biar la x beli pon..mhal sgt..hehehe..pkai tdung bawal suda..hikhikhik

    ReplyDelete
  10. naseb bek ekin x minat tudung fareeda nie
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. salam kenal...

    PM jarang beli barang online...takut kene tipu...huhu

    ReplyDelete
  12. Ish tkutnya.. Ros pkai fareeda celup je.. Hhahha

    ReplyDelete
  13. memang mahal..!!! aty banyak kali gak pikir2 biler nak beli..nak beli yang celup pon pikir2 gak...heheh...

    ReplyDelete
  14. saya dulu bagai nak giler dgn fareeda.. koleksi smpi 12psg.. tp skali dh penah kene tipu smpi ari ni dh boikot dgn fareeda.. sikit pun xpandang tudung tu.. siap blok sume reseller fareeda kt fb n fanpage fb fareeda tu.. serik xthu nk ckp.. hairan gak la.. nape bila dh femes fareeda punye harga mlambung smpi 300 selai.. walhal masa zaman fareeda xbrp femes selai leh dpt 165-180 je.. tp skang btul2 cekik tengkuk la sape beli dgn hrga 300 selai... biarla bertudung dgn rase ikhlas pd allah dan bukanlah nk menunjuk tudung yg mahal2...betul x?

    ReplyDelete