Meh klik kejap~

Thursday, November 8, 2012

Gathering Shah Alam pulak~

Asal nak tulis blog je, ayat pertama, 'sorry la, busy terlampau, bla bla bla.' Choiii! Alasan semata-mata. Eh sebenarnye bukan alasan, memang busy kot. Sampai pening-pening kepala ni haaaaaaa. Next entry, cakap benda yang sama lagi. Hahahaha~ Ok dah! Tutup citer busy kau tu. Meh aku nak cerita pasal Gojes Blogger Supermum & Baby Gathering Ahad lepas. Gambar-gambar pun banyak sangat! Banyak sangat sampai aku nak masukkan semua. Tapi agak-agak la kan. 

Gathering tu diadakan kat Shah Alam pukul 10 pagi! Hamekaw! Aku yang dari Bangi ni nak berangkat ke Shah Alam, pepagi pulak tu fikir banyak kali gak la nak pergi taknak, nak pergi taknak. Sebaik la daddy Naila ada hal kat KL pukul 9 tu. So alang-alang kan, kita terjah itu gathering! Kitorang sampai pun agak lewat, tapi tak lewat sangat kot. Cun-cun lah. Sesampai cam biasa, benda pertama aku nampak makanan. Omaiiiiii! Satay! Gila kelass kau pepagi makan satay! Pastu nampak spaghetti, kek, sandwich yg tak menahan ade nasi minyak. Aku bawak kek gulung-gulung tu aje. Aku ni nafsu makan je berguni-guni. Baru makan satay 10 cucuk, spagheti 1 pinggan, sandwich 2 ketul, perut dah penuh. Nasi minyak mampu tengok je sebab tong perut dah penuh. Muehehe.  

Sebelum makan/ selepas makan, tak ingat dah. Bebudak kecik digulingkan sama-sama atas tilam. Konon nak bergambar dan kenal-kenalan lah kan. Tapi aku rasa memasing mood tengah ke langit. Lapar la, ngantok la, itu la, ini lah. Ape daaaa. Tapi mama daddy apa kisah kan, asalkan gambar dapat ambik banyak-banyak. Bhahaha! Ok dah, kita layan gambar pulak. Membebel bebanyak tak guna.

***************************************************************
Tengok Annaila memalu bila jumpa dengan Ammar. Alololo. Comeynye anak mama ni. :p

Ni gambar kanak-kanak riang. Tengok Annaila kena buli dengan daaliyaa sampai tergolek-golek anak aku. Daaliyaa suka tarik rambut Annaila. Muahahaha. Gambar-gambar ni memang kalau aku nengok kompem gelak!

Dah daaliyaa makin mengganas, jauhkan Annaila duk dengan Aireil. Tapi bila Daaleeya datang kembali, Aireil pulak kene penyek. Hahaha. Annaila pulak mentang Aireil kecik, die pergi buli pulak. Adoiii! Yang besar buli si kecik. Yang kecik mampu redha! :'D


Gambar mommies yg gojes mojes dan daddy keluaran mangga bulan Dec. Jangan lupa dapatkan di pasaran. :p

Yang ni paling best! Memasing dapat hadiah. Sape nak bagi barang pree wey.

Tadaaaa! ni lah hadiah yang Naila dapat dari mommy Anis! Mekaseh! Cantik sangat. Kat mana beli? Boleh borong bebanyak! 

**********************************************************

Ehem! Dengar-dengar ada nak buat gathering kat kolam pulak kan? Hehehehe. Jom kita pergi lagi!

12 comments:

  1. Namak sangat keredhaan Airiell masa kena buli ngan Daaliya & Naila. Hahahha.

    Jom jom..gi swimming! :D

    ReplyDelete
  2. rajin nya..wawa pegi sana sini. erna belum pernah join mana-mana gathering lagi. soon rasa nak join jugak la :)

    ReplyDelete
  3. saya pon...nanti tgu cuti sekolah lah. nak pegi swimming gak :)
    nak ikot gak tak kiraaa!

    ReplyDelete
  4. kolam?? menarik.. jgn lupa ajak yek.. ;)

    ReplyDelete
  5. cantik rompers yg annaila dapat..nie rasa nak start balik beli rompers nie..last beli pun masa umur hannani 3 bulan..hihi

    ReplyDelete
  6. aaa tidak, kecik2 dh nampak kaki buli anak daku nie...tidakkkk...mcm mne nak jdi kakak nie...best kan gethering hari tu..nnt kita jupe lg..

    ReplyDelete
  7. jom lar...bile nak g kolam nih??hihihi

    ReplyDelete
  8. Salam. Apa khabar kawan? Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete