Meh klik kejap~

Wednesday, May 30, 2012

Baju nursing~

susah la cari baju nursing neh...bile da santek, besar sgt plak...bile ade size yg ngam ngn aku, fashion lak cam makcik2...wat mase ni da usha autumnz (size s still besar..), mumdreams (tak santek lgsg design die..), fabulous mom (pun mcm kehape...)

kang aku beli, nyesal lak klu tak pakai...tp betul2 nak kene ade sehelai due...kat mane ek yg jual baju nursing yg cute miut..??mntak share pls...makaseh~!

**pasal raya - nak alter baju kurung jd nursing baju kurung lah...kat mane nak anta ek..?area bangi, putrajaya, kajang...**

4 comments:

  1. wawa..erna pun masih tak ada baju nursing. tapi baju berunsur nursing ada la. baju blous yang berbutang depan menjadi pilihan. setakat ni,erna akan beli blous yang berbutang depan. dah 3-4pasang jugak erna beli. nak beli tshirt nursing la pulak nanti. masih survey2 lagi..

    baju raya pun tak fikir lagi macam mana. kalau wawa tempah,sure tukang jahit tu tau mcm mana nak adjust ^__^

    ReplyDelete
  2. wawa, bju muslimah byk yg cantik2 design dia..tp xtau la wawa biasa pkai tak..sy byk bju muslimah nursing..

    ReplyDelete
  3. www.enjoybreastfeed.com

    ReplyDelete
  4. Salam..sy laila,sy ade buka kedai baju muslumah,nursing dan maternity di giant putra heights..name kedai sy moonrise attires..puan jmput dtg tgk baju2 kat sini..sy ade fb juga cume under maintenance utk upload pic baru..boleh cntact sy di 0133247642,whatsapp pn boleh..:-)

    ReplyDelete