Meh klik kejap~

Monday, May 27, 2013

Mama sakit mata!

Tetiba hari ni kena sakit mata.
 
Malam semalam dah start merah-merah mata tapi boleh cool lagi. Hari ni amek ko! Bangun pagi sakit gila bila nak bukak mata.
 
Dapat MC 2 hari tapi kena masuk office jugak hari ni dengan esok. Sebab nak kena buat gaji. Esok nak submit kat Account Dept. Nak taknak kena datang gak la kan. Wuuuuuuu. Nape lah nak sakit mata sekarang. Tunggulah gaji settle dulu.
 
Esok pulak 28hb May. Anniversary kami 2 tahun. Bila dah sakit mata, nak taknak kena la tido asing-asing start malam ni. Sobsss! Sedih gila kot!

tenung la lama siket, bagi korang berjangkit jugak...muahahaha....

 

datang jugak opis buat keje sambil kenyit2 mata....
 
 
 
 
 
 

8 comments:

  1. aduhhh...kite lak terasa sakit mata bile tgk..hehe..

    ReplyDelete
  2. Get well soon mama naila..

    ReplyDelete
  3. wawa musim ke ek? sebab dah beberapa org erna jumpa sakit mata.

    get well soon mama naila :)

    celebrate tu boleh extend :P

    ReplyDelete
  4. alahai, kesian nya.. urm sakit mata pun kena tdo asing ye? kan tdo dalam gelap? hehe.. get well soon ya

    ReplyDelete
  5. video parodi i got 5 days mc tak buat ke...hehehe..dah rasa sakit mata...berspek hitam je la

    ReplyDelete
  6. bubuh susu ibuu org kata.nt cepat baik.hehe

    ReplyDelete