Meh klik kejap~

Monday, May 13, 2013

Annaila : Hancur barang-barang mama~

Pantang lepa siket, habis barang mama dikerjakan.
Barang kesayangan pulak tu.
Yelah kalau tak sayang, tu terperuk je kat dalam almari.
Sekarang nak beli baru ke atau pakai yang terperuk dalam lemari.
Sobssss!

Mungkin kena beli baru memandangkan mama pun lama tak shopping lipstik. Sejak mengandungkan Annaila hokey! *Masa ngandung, nampak barang mekap pun muntah.*




11 comments:

  1. mama naila kena beli kan set mekap untuk dia jugak...anak dara gitu leee..hihih

    ReplyDelete
  2. alololo ciannye mama musnah segalanya HAHAHA!

    ReplyDelete
  3. dasyatnya rupa makeup2 tu.. iihihi hebat la naila...

    ReplyDelete
  4. HAHAHA.. anak gadis nak jd cam mama lorr..

    ReplyDelete
  5. bedak umie pun dhia dh hancurkan.. boley dhia wat main baling2..hohohoho...sadissss

    ReplyDelete
  6. alololo..nangis mama tengok barang makeup hasil keje annaila..hehehe..xpe..mama lama xshopping barang makeup kan..kan..kan..

    ReplyDelete
  7. sabr jelah bila ada anak dara.hehe

    ReplyDelete
  8. ala mama, naila pun nak bergaya jugak..hihi

    ReplyDelete
  9. Haha.. horror dah rupa lipstick kena korek tu.. sama dengan perangai anak dara kat rumah.. tapi pernah sekali jela dia buat.. pastu dia takut tengok tangan sendiri.. tak berani dah buat.. main2 camtu je.. bukak tutup bukak tutup.. :D

    ReplyDelete
  10. masa mengandung dulu pun malas mekap..xdpt bygkn shahadah nt mst ikut mcm annaila..skg ni pun dah suka punggah handbag mama die..

    ReplyDelete