Meh klik kejap~

Monday, May 6, 2013

Aku dan PRU-13~

Berakhir sudah Pilihan Raya Umum ke-13. Fuhhhh! Meriah betul PRU kali ni. Mengalahkan raya. Hahahaha. Lagi-lagi nak tahu keputusan rasmi tu. Ooooo aku tido dah malam tu sebab penat sangat. Esok pagi baru check siapa menang, siapa kalah.

Sesetengah blogger ada yang berkawan dengan aku kat facebook, confirm tahu aku parti mana kan. Hihihi. :D

Kepada yang berlawanan parti dengan aku tu, takmo terasa hati ke, menyampah ke dengan aku ye. Kalau tetiba aku up status yang korang tak suka, ignore kan aje. Macam tu jugak aku buat. Sebab kita ni manusia biasa, confirm terdetik jugak kat hati, "eh minah ni...." Hehehe.

Alaaa biasalah berlainan pendapat. Macam kau dengan pendapat kau, aku dengan pendapat aku. Tetiba aku nak kacau pendapat kau, confirm ko akan beri hujah-hujah yang panjang. Pastu aku pun beri jugak hujah yang berjela-jela jugak. Pastu nanti memasing tak puas hati. Gitew. Jadi sepanjang PRU13, aku tak pernah la nak kacau status kawan-kawan yang berlainan parti ni. KECUALI dia atas pagar punya orang. Cucuk-cucuk la siket tapi hati-hati duk mencucuk jangan sampai orang lain sakit hati. Ding! Yang penting, jangan mencipta musuh.

Walaupun kita berlainan parti, kita tetap ibu-ibu yang sekepala tentang hal anak-anak kan! Jadi jangan sebab politik, rosak ikatan ukhwah yang telah kita bina. Chill sudeh^^

Kepada yang menang, TAHNIAH diucapkan.

Kepada yang kalah, PERJUANGAN belum selesai. Basya!

Eh, nak tau aku sokong mana? Jeng-jeng-jeng.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Haaaaa. Nampak tu BLACKOUT? Ya akulah geng BLACKOUT. Hahahaha^^

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dan ini adalah anak kesayangan DonutDolly, Faida Annaila. Peace^^

7 comments:

  1. Inikalilah~

    Comei tul naila pegang bendera, semangat nie..yaya ms pegi br bgun tido kena pksa bgun oleh mamanya jd dia ada kebluran ckit ms kt sn..

    papepun sume da selesai,alhamdulillah..adatla ada kalah menang!!!Peace

    ReplyDelete
  2. ahh..blackout is so pelik kan? urghhhh

    ReplyDelete
  3. yeayy kita sama geng blackout..haha

    ReplyDelete
  4. walaupun berlainan parti kawan tetap kawan..takkan sebab politik kite nak bermusuhan kan..tak baik nak putuskan sillaturrahim..peace ;)

    ReplyDelete
  5. I'm really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility issues? A handful of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any recommendations to help fix this issue?

    My blog ... simple wood projects

    ReplyDelete
  6. Thanks for a mаrvelous pοstіng!
    І certainly enϳoyed rеadіng it, уоu mау bе a
    great authoг.ӏ will be surе to booκmark youг blοg and ωill еvеntually comе
    back sοmetimе soon. I want to enсourage you to сontinue уοur greаt ωork, hаve
    a nice afternoon!

    Also visіt my webpage ... Emergency Locksmiths Solihull

    ReplyDelete