Meh klik kejap~

Wednesday, May 22, 2013

Annaila : Bebel kosong~

Errr.

Takde idea nak tulis apa hari ni memandangkan gambar-gambar yang latest banyak kat ipad daddy.

Tetiba rindu kat budak kecik tu. Sekarang selalu tengok gambar-gambar lama dia. BOOLAT sangat PIPI dia! Patut la selalu kena cubit dengan aku dulu. Muehehehe.

Sekarang tak tembam sangat dah cuma GENDUT je. Hoh! Perut dia membulat wey sekarang. Kalau pakai baju, Nampak la kebulatan perut tu. Nak lawan dengan daddy mungkin? Bhahahaha!

















Makin lama makin kurus kan?

Takpe la, bak kata daddy, kalau KURUS SIHAT okey je. Hihihi.


16 comments:

  1. haih naila kene buli sokmo ngan mama yea! hihi

    ReplyDelete
  2. makin kurus dan makin cantik...

    ReplyDelete
  3. Slim macam mak dia la tu..hehe..tak le asal dia sehat sudah..

    Hai si cantik anaila...

    ReplyDelete
  4. mata naila ni... ayu benorrrr

    ReplyDelete
  5. kurus nak pakai kebaya time raya nanti la tu kan naila kan?

    ReplyDelete
  6. alalala..comel naila...biasa lah tu kot wawa..anak ila si hannani pun sama..makin kurus..sebab diaorg dah boleh jalan n makin aktif..kalau dolu2..just baring...tu badan diaorg bambam..hehe...apa2 pun janji aktif dan sihat =)

    ReplyDelete
  7. comey....takpe asalkan sihat dah la, mummy pon tak risau kan.

    ReplyDelete
  8. lama dah tak jenguk annaila.budak2 nak membesar memang mcmtu sbb diorg semakin aktif.tapi takpe, bak kata daddy annaila kalau kurus tapi sihat takde mslh lah ;)

    ReplyDelete
  9. macam2 gaya naila ni...cun mcm mommy dia jugak

    ReplyDelete
  10. samalah wa umar raihan tu.......sian je tengok kt dada nampak tulang paru paru. hahah

    ReplyDelete
  11. gebu naila dulu2..omei..takpe sekarang slim macam mama pulak..cantikk ;)

    ReplyDelete
  12. hmmm xpe.kurus sihat.mcm anak sedara rara,dh setahun setengah.baru 10kg wawa.hmm mmg kurus je.

    ReplyDelete