Meh klik kejap~

Wednesday, May 8, 2013

Annaila : Lawatan ke hospital~

Hari tu kitorang melawat adik ipar kat sepital. Annaila punya jakun macam tak pernah masuk sepital. Dia tak ingat kot, dia dilahirkan kat situ dan dicucuk kat situ sebab kuning. Eh budak kecik mana lah ingat kan. Muahahaha.
 
Bila masuk lorong-lorong nak masuk wad tu kan macam scary-mary cket. Annaila peluk aku kuat-kuat. Errrr. Aku rasa macam dia takut hantu pulak bila die peluk gitu. Atau nampak sesuatu? Jeng-jeng-jeng.
 
Dan bila sampai wad adik ipar, mula lah dia nak berjalan ke hulur hilir. Pastu aku sesaje baringkan dia atas katil pesakit dan selimutkan dia. Dia tersenyum sambil makan epal. Dang! Apakah ini? Annaila adalah ANTI-SELIMUT hokey! Kalau memalam sebelum tido, jangan harap kau dapat selimutkan dia sebab dia akan tendang-tendang selimut tu sambil menjerit marah. Sekali bila kat sepital, relax je. Adeh la anak.

9 comments:

  1. ciknaa masuk spital slayang baru ni budak bawah 12 tahun tak boleh masuk.. err, nasib la kejap je.klu sebulan tahan, sebulan la xjmpe afiq..

    ReplyDelete
  2. elok je dia bareng berselimutkan selimut spital tu...hehehe...kat rumah xnk selimut ek naila...amboii...heheh

    ReplyDelete
  3. amboi.siap selimut2 lg kan.heee

    ReplyDelete
  4. panjangkan nama kat dinding tu... lin sebut 10x pun fail. =D

    ReplyDelete
  5. hoho... pandailah naila ni. kemain bselimut 1badan

    ReplyDelete
  6. hahah kelakarlah naila...bila lah nk jumpa naila lagi...leh berebut telefon gan Qaiser lagi heheh...miss that moment at Kidszoona :)

    ReplyDelete
  7. aloloh comel tersenyum sambil makan epal ye..
    moga adik ipar cepat sembuh

    ReplyDelete
  8. hoi tak aci! siap dlu entri dia :D

    ReplyDelete
  9. chomelnyer...saja tue nak bg mama die geram..hihihi

    ReplyDelete