Meh klik kejap~

Tuesday, February 5, 2013

Kami : Bagan Lalang~

Minggu ni macam busy gilers! Dengan Annaila demam nye sok sek sok sek nye. Hari ni nak half day bawak Naila gi klinik yang CikAnis dengan Kak Mimy suggest tu. Haaa hari tu ade jugak mommy suruh beli Appeton atau Scott. Dah belikan jugak untuk Naila Scott tu tapi beliau sangatlah tak suka. Hahaha~ Tapi aku sumbat kan jugak. Nak bagi sihat punya pasal.

Ok tutup cerita Naila. Ni cerita pasal weekend kitorang di Bagan Lalang. Dalam masa yang sama sedih tak dapat nak pergi besday party Fayel. Tak dapat Naila nak cuci mata. Eh?? Hahahaha. Kitorang pergi Bagan Lalang sebab daddy Naila ada gathering jugak kat sana. Gathering kawan-kawan opis lama dia. Tido kat hotel sana. Taktau pulak aku ada hotel kat Bagan Lalang tu. Ye ar kalau nak tido sana macam tak berbaloi je kan, dah la laut die yekkek-yekkek siket nak mandi. Tapi sebab dorang nak barbeque, aku layan kan aje lah. Haaaa hotel dia okey. Cantik! Baru naik kan. Masa tu aku tengok dorang tengah nak buat kolam. So kalau sesiapa nak datang tahun depan boleh la mandi kolam. Nama hotel? Aaaaaa, ntah la aku pun tak ingat. Hahaha~ Voley?

Okey tu je entry minggu ni. Takleh nak bebel panjang, sebab I is busy busy busy! 












11 comments:

  1. memang musim kan budak2 sakit.. my 3A's pun sume kena ciken pox. tinggal bb Aqil je yg lum fully recover..

    cepat sembuh ye naila.. risau berganda2 kan bila anak x sehat

    ReplyDelete
  2. aii..time mandi pantai nampak sihat jer naila? hehehehe! jaga-jaga awak nak jumpe doktor kang kena cucuk kang...ayokk taktahu! hehehehe! eh dah nengok pics annaila dkt blog momycha lom ni?

    ReplyDelete
  3. Bagan Lalang ni macam famous2 ikan bakar tu je..jarang orang bercuti

    ReplyDelete
  4. Besttt yee...waaa nak pi try lah pi bagan lalang...sure pasti Qaiser pun teruja tgk pantai mcm baby annaila :)

    ReplyDelete
  5. wah bergaya nye naila mandi laut..hannah takut laut..huuhu

    ReplyDelete
  6. wahhhhh..naila mandi laut....dapnyer!!!

    ReplyDelete
  7. nampak gigi bawah naila :) ada jugak kwn erna bgtau bagan lalang tu ada hotel. eh x sure la hotel ke homestay..

    ReplyDelete
  8. sonoknye Naila mandi laut ye.....:)

    ReplyDelete
  9. mcm yekyek pun still sonok naila ngan air.. huhu..
    cane lepas mkn scott tu? ada perubahan ke?

    ReplyDelete
  10. seronoknye tengok gambar2 tu..keluarga bahgia..

    ReplyDelete
  11. Heheh..sihat terus eh naila dpt men air...:-)

    ReplyDelete