Meh klik kejap~

Friday, February 22, 2013

Honeymoon Makkah rupanye~

Sorry Sakin. Tapi nak letak jugak gambar ko kat sini. Hehehe~

Ni pasal entry semalam yang aku buat tu. Aku dah tau dia honeymoon kat mana. Makkah. Best kan?? Kawen terus buat umrah. Seriously aku jeles! 

Camne aku tau, semalam dia whatsapps aku. Hehehehe. Happy kot^^ Sebaik dia baca blog aku. Kalau tak baca sumpah tak whatsapps aku kot. Apa pun terima kasih bebanyak share pengalaman ko kat sana. Buat aku excited nak melawat sana jugak. :)

Pergi Makkah dalam usia yang muda, kudrat tengah kuat. Bila lah aku dapat pergi sana. Sakin doakan aku murah rezeki. Nanti kita pergi sama-sama. 

Love u^^













4 comments:

  1. sweet nya,,.bila dah halal pergi Makkah tambah pahala.

    ReplyDelete
  2. Seronoknye dpt pergi sana...bile agaknye kite pulak sampai sana..huhu

    ReplyDelete
  3. Best yer...ju dah pernah pi sekali tahun 2010 bulan mac...bila dh kahwin teringin nk pi gan encik somi...jommmm wawa...bwk anak sekali..pasang impian :)

    ReplyDelete
  4. Tetiba teringat citer adam hawa.... so sweet...

    ReplyDelete