Meh klik kejap~

Thursday, February 21, 2013

Entry khas untuk Sakin. Selamat pengantin baru!

Hooo hoiiiiii. Akhirnye kau kawen jugak! Setelah macam-macam-macam-macam yang berlaku. Cinta monyet Jalan 3 jugak jodoh kau.

Hari pernikahan, lagi kau nak tunjuk cool kan. Kekonon tak excited, buat muka selenga, buat muka bosan, buat muka mengantuk. Choiiii! Tapi aku layan kan aje lah. Pas akad nikah, tetibe aku nampak kau lap air mata. Apakah?? Ego sudah jatuh? Time tu memang aku gelak la kan. Kau kan hati kering, hati batu! Sekali je kau nangis depan aku sebab kena fitnah dengan minah senget tu. Lain-lain memang kau tahan air mata tu kan! Settle semua bergambar bagai, aku pun duk lepak tanye ape kes nak nanges-nanges. Pastu kau jawab sebab terpaksa menangis. Cehhh! Boleh eyh terpaksa? Padahal dalam hati ade bunga ros tapi taknak ngaku jugak kennnn. Poyo ah kau! Hahahaha~ 

Majlis sanding, baru aku nampak kau senyum ikhlas dan nampak happy! Ehhh dah kena basuh dengan family ke malam tu?? Hahahaha. Padan muka kau! Papepun muka Amir la paling happy dan muka gatal tu yang tak boleh blah! Kakakaka! Oh oh lagi satu, kau nampak cantek giler hokey. Semuanye perfect! Tapi masa nikah tak cantik sebab kulit kau nampak hitam. Hahahaha! Sebaik baju cantik time tu. Fuhhh fuhhh! I is jeles hokey. Rase nak nikah lagi, boleh fefeeling nangis macam kau jugak. Ngaaaa~ :p Lagi satu, silalah produce anak cepat-cepat. Boleh la jadi mak-mak pulak pasni.

Majlis sambut menantu, sorry tak dapat datang. Sebab malas kot. Lagi satu mungkin sebab segan nak tunjuk muka. Nanti family kau, makcik-makcik kau cakap, "Wawa lagi." Hahahaha. Jadi aku pun tengok je lah gambar dalam facebook. Sangat GORGEOUS! Antara nikah, sanding dengan sambut menantu, aku suka SAMBUT MENANTU. Cantik sangat! Dan dan kau nampak super duper HAPPY^^ Okey dah melambung sangat aku puji, silalah bawak ole-ole bila balik honeymoon nanti ye.

BFF selamanya tapi kali ni nak sentap siket sebab kau tak bagitahu honeymoon kat mana. Blah lah.

Apapun, SELAMAT PENGANTIN BARU SAKIN SENTAP! Semoga bahagia hingga hujung nyawa. Gado-gado manja dalam perkahwinan, biasalah. Hihihi. Sayang kau ketat-ketat^^

p/s : Nanti nak lepak rumah baru kau! Sai pun dah boleh bawak kereta. Hehehe.

Sah bergelar isteri^^
Hadiah buat isteri terchenta~
Ok ni lawak! Hahahaha. Tersipu-sipu bila kena cium. Takpe, pasni kau cium depan orang, orang kutuk. Hihihi.
BFF Reko. 
Hari persandingan. Gojes mojes^^
inilah kami. gedix bile bergambar^^
Mommies sama anak-anak. Tahun depan tambah lagi sorang anak. :)
mementang kitorang mak-mak, kau suruh kitorang pakai baju kaler dull2 kan. 
Anak-anak. Annaila bongsu. Hihihi.
Si tembam asyraf! Best kalau cubit ni. :p
kenangan sama pengantin.
pengantin lelaki sila ke tepi. hihi.

4 comments:

  1. nak puji mama anaila..lawa sangat ;)
    anaila pun comel sangat kamoo tau..

    ReplyDelete
  2. cantiknya mama anaila...mana sis tempah baju peplum ye?

    ReplyDelete
  3. Terpandang baju wawa yg cantik cutting nyer...pekenan giler.....

    ReplyDelete