Meh klik kejap~

Friday, September 13, 2013

Baraan Gojes Minggu ke-2 Raya~




:D

Syawal dah habis, kau baru nak update raya? Muahahaha. 

Entry ni pun penuh gambar je. Tak reti aku nak nyusun ayat. Weh! Aku dah start kerja Selasa hari tu setelah dua minggu MC! Kerja bertimbun. Sobs!

Sabtu (17.08.2013)  <--- takde lah lama mana, baru 3 minggu berlalu. Mihmihmih.

3.00 petang

Birthday Party Alisha! Terboyot-boyot mak buyung yang tak berapa nak boyot datang. Oooo time ni masih pregnant. Perut pun memang agak buncit ke depan.
Tengok kemain happy Alisha! Sporting! Kalau Annaila? Kelaut kot! Bhahaha.
Lepas makan : acara wajib bila berjumpa, amek gambar...muahaha. ...ada yg dah balik time ni? ke ade yg tertinggal muka? maap ye...

hah! candid...memula tengok pic ni, ape laki erin buat kat dd? kemahen aish salam tunduk baek punya....

Nana berlari-lari sambil ngendong Farish! 
Lagak mak-mak. Paling comel Ctmah. Deng!
Sebelom balik sempat lagi....Wewuuuu!
Skang aku pergi mana2, tanamkan azam, KENA amek dengan tuan rumah...Eh...Kalau ada yang aku lupa nak amek gambar, maap la ye...:D

5.00 petang

Rumah Erina. Ada majlis tahlil untuk si wildad Aqil Hamzah.
Gambar?
Haaa sekeping ni je lah yang ku mampu bersama kad YES!
 
Nampak si buncit itu?

7.30 malam

Rumah Mommycha.

Memula macam tak dapat nak pergi sebab Annaila muntah-muntah nak start demam. Habis baju Naila dengan daddy lencun. Tapi perjalanan dari Shah Alam ke Putrajaya tu, sempat jugak baju daddy kering. Selambe je lah pergi rumah mommycha ni. Kang tak pergi sentap. Bangi-Putrajaya je kot!

Dalam banyak-banyak gambar kat rumah mommycha ni aku paling suka tengok gambar Mami Asrap. Busy kemahen.

Mami Asrap mandikan anak.

Mami Asrap kejar anak mungkin?

Mami Asrap lagi.
Mami asrap menyinga.
 
Zara. Giler comel amoi ni. Dah la kecik molek je. Kedek-kedek jalan.
 
Ehem. Mikha senyap-senyap kan. Mentang mama tengah busy.

Budak-budak yang duk diam-diam bila ada makanan depan mata.
Hi daddy Naila!
 
Persatuan mak-mak gojes.
 
Persatuan bapak-bapak kacak.
Anak-anak gojes dan kacak.
 
Pestime jumpa Aciek Anis. :D
 
Tuan rumah. Jemah sangat aku tengok gambar ni. Pang!
 

 

 

 

 

17 comments:

  1. dgn aku xnk gambor pn wa.sentappp!!

    ReplyDelete
  2. danggggggggg....muka akak ko tak banyak...bencikk la nak baca....hukkk..pic last mmg jemah

    ReplyDelete
  3. Mami asyraf mmg sentiase bz walau kt mjls mane pn..hihi..jgn mrh mami aayraf....
    Nway salam kenal wawa

    ReplyDelete
  4. welkam bek..welkam bek...hahaha~









    ok tu je mampu komen...lalalala~

    ReplyDelete
  5. waahhh, baca ni terus rindu nak jumpa korang...tapi esok tak dapek join..huhu..
    wawa cun, tak nampak pun perut tu..
    mami asyraf garang cekak pinggang, takuttt, lariiiikkkk

    ReplyDelete
  6. hhaha...jemah2 pun lawa sangat sis..hehehe

    ReplyDelete
  7. hahhaa..tergelak plak aku tgk caption gambo ko wa

    ReplyDelete
  8. hehe...ada jugak gambo tite....phewww.....

    ReplyDelete
  9. Suka caption tu..gambar last plg best..hehehe

    ReplyDelete
  10. Hahaha lawak weh gambo i tgh lari tu..sonok jumpa wawa..sumpah sgt lawa! Body mcm model..hihi

    ReplyDelete
  11. salam wa.. besh nyer.. macam mana nak join mommy gojes wa.. >__<

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...hi lyn...kne tanye admin klu nak join...

      Delete
  12. ko nak panggg aku ke pang ko sendrik ni wa....pang kanggggg....

    ReplyDelete
  13. amboi zara
    dok mengadap daddy naila tue watpe
    hehehe

    ReplyDelete
  14. Hahahha suka baca entry nih...suka tgk hakak leenda kita menyinga hahahahha

    ReplyDelete
  15. salam kenal & follow sini...sweetnya tuan blog..:)

    ReplyDelete
  16. adehhhhhh..kenapa muka aku camtu..kelaut wawa oiii
    tq datang tau..puas anak buah aku puji kau wa!!

    ReplyDelete