Meh klik kejap~

Thursday, December 5, 2013

Moody?

Mood sangat ke laut hari ni.
 
Hormon yang tak berapa bagus atau fikiran yang terlalu beserabut atau setan-setan meniupkan api kemarahan. Pffffttt.
 
Sebab.
 
Biarlah aku ngadu kat daddy Naila je. Muahahaha.
 
Mesti bosan kan bukak WawazDonut sekarang sebab asek takde cerita je. Hahaha. Kang ade aku tutup gak belog ni macam aku tutup pesbuk. Wagghhhh! Mood silalah datang dengan warna-warni pelangi.
 
Gambar takde motip.
 
Kbai.
 

 
 
 
 

11 comments:

  1. xde mood sampai gambar pon print screen cm tu je wa? haih teruk ni moody.hehehe

    ReplyDelete
  2. please wa, jgn tutup blog ok. Entry ni pun dh ok.

    Wah, kemain tau naila camwhore. cun sgt!

    ReplyDelete
  3. mood kelaut? belayar la wawa.. ihihihi... sabar ye.

    ReplyDelete
  4. ko tempek pic naila byk2...fayel suka

    ReplyDelete
  5. memang kekadang kita rasa mcm kosong ajer kan

    ReplyDelete
  6. pandai naila posing
    cantik cam mama die jugak

    ReplyDelete
  7. Okla.. Letak gmbr naila pon.. Tadek sapa marah pon.. Hihi

    ReplyDelete