Meh klik kejap~

Tuesday, December 31, 2013

Annaila : Riadah petang.

Hi!
 
Daddy belikan basikal baru. Dah sebulan lebih Naila main basikal dalam rumah je. Rumah atas rumah mana ada laman nak main. Mihmihmih.
 
Petang kelmarin, nak pergi rumah TokMa. Dan Annaila bersungguh-sungguh mengangkut basikal die keluar rumah. Daddy tak bagi tapi aku cam kesian sungguh kat anak dara tu. Takpelah daddy, kita bawak je basikal, nanti boleh main depan rumah TokMa.
 
Sekali TokMa nak keluar petang tu, tukar destinasi pergi taman je. Sampai taman. Annaila? Gila excited! Sampai ajak balik mengamuk-ngamuk. Pfffftt!  
 
Dah plan dengan daddy, malam New Year. Bukan malam ni. Malam ni kompem ramai gila umat. Malam esok. Malam esok nak bawak Naila main basikat kat Putrajaya. Auuwwww! Dulu zaman student duk tengok anak-anak orang je main kat sana. Sekarang, anak aku pulak. Tahun depan, anak-anak pulak. Eh? Kbai! 
 


17 comments:

  1. jom jumpa kat Putrajaya jom...ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  2. salah tu..thn dpn adik baby bru nk kuar.xreti main lg,ckp le 2thn dpn.eh!!
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. wah.. da ada beskal... leh lumba2 ngn hafidh nnt.

    ReplyDelete
  4. tmah suka rambut itik nai ni!!
    jumpe tahun depan nai memuah!!

    ReplyDelete
  5. hehehehe sabo jelah naila.dh x sabo dh di wa.layannnn~ hehehe.selamat tahun baru wa,

    ReplyDelete
  6. comeyy jekk annaila nie..kiut jekk..hihi
    sama lah kita..rumah atas kecian kat anak2 main beskal dlm umah je..
    selalu jgk bawak anak2 main basikal kat putrajaya tu..
    neway salam kenal hihi..

    ReplyDelete
  7. dah pandai kayuh ke annaila... comel

    ReplyDelete
  8. anaila yg cute mute....bestnya dapat beskal, nak pinjam boleh?

    Rahsia Rawatan Penyakit Resdung

    ReplyDelete
  9. suka la tu dpt beskal...lion tu kemana2 dia bawak...haha

    ReplyDelete
  10. Seronoklah naila dpt main beskal. Arissa xtahu bila boleh naik basikal lagi. Huuuuu.

    ReplyDelete
  11. wawa nak tanya mcm mana perkembangan naila pegi swimming class tu? igt nak hantar bella... :) tq in advance

    ReplyDelete
  12. wawa nak tanya perkembangan naila pegi swimming class tu, ok tak? ingat nak hantar bella this week :) tq in advance

    ReplyDelete
  13. dear lupa lagi satu nak tanya naila masuk swmming class yang mana? sbb ada 3 tak silap kat putrajaya ni ezi swim ke, jom renang ke apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi yatt! Sorry lambat...class ezi swim...

      Delete
  14. wah.. dulu tgk adik bersungguh angkut basikal dia.. skrg tgk naila.. nanti darwish plak.. omg.. kejapnya masa berjln.. hihi..

    ReplyDelete