Meh klik kejap~

Tuesday, December 17, 2013

Gojes : Geng Batak Kufi.

Ting Ting!
 
Hari ni wasap laju sebab geng gojes batak buat kufi guna Excel. Muahaha.
 
Cara nak buat. Bukak excel, pastu pepandai la ko main kotak-kotak tu jadi huruf, jadi nama. Itu kalau nak jimat la. Kot kau banyak duit nak bayar ceti kufi, okey je. Kehkeh. Tapi sebab aku ni antara mak-mak yang suka benda murah, benda FREE, dah tau cara buat, takkan nak order jugakkan. Gitew.
 
Tapi aku tak buat lagi lah. Tengok mak-mak gojes upload gambor setiap 5 minit je dalam group wasap. Pastu order kat dorang. Muahahaha. Sekali dorang pun nak jadi ceti jugak mintak upah sampai RM80 - RM100. Srroootttt! Ampun ye Etty dengan Nana, aku tak mampu nak bayar. Muahahaha.
 
Kbai!
 
Kufi Excel

Nana designkan.

Etty designkan. Kehkehkeh.







 

11 comments:

  1. wawa buatkan i. nk free bleh. duit xdakk. hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha.
    lawak ah.
    mesti trapik ko tinggi pasni wa.
    gogel kufi DIY kuo entry ko.
    terbaek wawa dolly.
    auwww!

    ReplyDelete
  3. tepek MIMIZIOUSLICIOUS pleaseeeeeeeee...tak rela aku nak kena bayor lagi

    ReplyDelete
  4. aah ekk..rase nak buat jugak lahhh

    ReplyDelete
  5. akan aku try...tapi mcm susah je...heheehhe...

    ReplyDelete
  6. hari ni still berkufi lagi..haha

    ReplyDelete
  7. cepat betul kufi nie merebak..susah benor nak berenti klu dah terjebak

    ReplyDelete