Meh klik kejap~

Friday, June 14, 2013

Annaila : Berus gigi Kidsme~

Ehem ehem. Entry lebih kepada promote. Sekian dimaklongkang. :D
 
Annaila start guna berus gigi sebelum dia ada gigi. Eh camne tu? Kan sebelum tumbuh gigi, gusi budak tu mesti bengkak. Pastu nak geget-geget je kejenye macam gatal kan. Pastu aku beli lah yang sillicon punya tu. Sebab dia gatal aku garu la dengan silicon tu. Hahahaha.
 
Sekarang bila dia dah masuk setahun, dia sebok nak berus gigi mama-daddy nya pulak. Dia tengok mama-daddy tak pakai silicon kot untuk berus gigi.?
 
Kebetulan, mama Naila ni menjual berus gigi budak kecik. Dengan senang hati tanpa perlu start kereta dan drive ke kedai manjaku, aku amek je stok yang ada kat rumah. Mihmihmih. Senang betul ada stok depan mata. Dan berus gigi budak kecik haruslah comel kan. Sebab berus gigi tu siap ada bunyi lagi kalau digerak-gerakkan (ada loceng). Lagi lah Naila teruja nak berus gigi. Sebelum berus gigi, "kcingg-kcing-kcing", pastu senyum, sambung balik berus gigi. ;D
 
Tapi Annaila pandai berus kat gigi bawah je. Gigi kat atas tu tak bape nak pandai, aku kena tolong dia berus gigi atas tu. Eh Naila tak guna ubat gigi tau. Kalau guna ubat gigi, mesti dia telan. Hahahaha. Nantilah dah besar, agak-agak dah pandai nak kumur, baru beli ubat gigi.
 
Okey! Siapa terminat dengan berus gigi ni, boleh la order dengan aku. Tapi kat tangan aku tak banyak stok tau.
 
Harga RM13.90, tapi untuk korang yang baca blog aku ni, aku bagi RM12.00.
Cemana nak order?
 
Like page MumNailaCollection, pastu pm la kan. :D
 
atau
 
emel kat aku, sales@mumnaila.com
 
atau
 
SMS/Whatsapp je kat no aku, 012-6878687
 
Tapii.......
 
Korang kena inform la korang dari belog ni. Kang kalau tak cakap aku letak harga RM13.90 tu. Hahahaha.
 
Kbai~

7 comments:

  1. nakkkkkkkkkkkk tp bawa masa gathering tau...serius nak

    ReplyDelete
  2. Gigi kina ni dah kuning2..dl ada beli berus yg mak dlm jari tu tapi aduhaiii payah bonar anak dara ni nak buka mulut..

    ReplyDelete
  3. haih afiq gigi pn baru muncul.. lambat betul naik, cane nk berus gigi secoet tu..

    ReplyDelete
  4. wawa saya berminat nk beli & dah emel awk... ~inna~

    ReplyDelete
  5. shahadah kl nmpk mama die amek je berus gg terus tutup mulut..adui..cmne nk bg suke cm naila..

    ReplyDelete
  6. pandainye naila berus gigi..gud gurl syg..

    ReplyDelete