Meh klik kejap~

Wednesday, October 8, 2014

Dah dua anak. :')

Assalamualaikum! Hollaaa!! 

Punya lama tak bukak blog sampai password pun boleh lupa. Pffttttt. Eh sekarang dah ingat la, kalau tak ingat takde nye ada entry hari ni.

Sebelum pok-pek, nak bagitahu sesape yang order lipstick NYX tu, ampun ye. NYX sangkut kat farmasi kastam. Sobbsss! Tapi. Aku ade order lagi NYX. InsyaAllah this week sampai, tapi tak banyak la. Nanti ku riki riki yang ade order hari tu tau. 

Aku sekarang? Dah beranak dah. Budak kecik tu dah sebulan lebih dah pun. Lagi seminggu nak habis pantang. Yehaaa! Dalam kepala, wayang apa yang best eh sekarang? Kuikuikui. 

Pengalaman bersalin? Pengalaman berpantang sesorang? Nanti lah kalau aku rajin aku update. Kalau tak rajin takde la entry tu. Lalalala. 

Annaila pulak, masa memula bawak adik dia balik rumah, seminggu jugak la kena hadap perangai manja dia. Masa ni daddy kena banyak layan Naila. Kalau tak, satu hari dia akan moody sampai mogok taknak makan. Tapi seminggu je. Pastu dah okey, macam sekarang dia la kakak paling penyayang paling banyak tolong mama dengan daddy dia ni. Tapi biasa lah budak, datang mood nak mengacau, dia jerit je kuat-kuat sampai adik dia menangis. Lagi dilarang, lagi dia buat. 

Ok dah, tu je cerita untuk hari ni. 

Nah! Belanja gambar adik dengan kakak Annaila sekeping.






10 comments:

  1. comey baby.. pandai da kakak jaga adik ye

    ReplyDelete
  2. wa, tahniah. tak tau pun.. weh zaman baby 2nd tembam2 ke ni? tgk anak ctmah, etty masya allah tembam mcm anak wa hah. geram tgk. Naila will be a good sister, insya Allah.

    ReplyDelete
  3. Ya Allah wa... punya aku tak tau perkembangan ko.. tau2 dah keluar si dobot tu hah!

    Tahniah.. eh? boleh lagi kan nak ckp tahniah walaupun sebulan :)

    ReplyDelete
  4. dah bersalin ek wawa...tahniah.....comeynye 2 bradik ni....

    ReplyDelete
  5. ohhh wawa dah bersalin eh.xtau ponn.hehehe.tahniah wa! bila lah turn rara lak.annaila semakin gojes lahhhh~

    ReplyDelete
  6. eh lama x baca blog ni..dah 2 dah anak awak ye..congratsss..kuikui, alaa comel sgt girl berdua ni, cpat besar fina nanti boleh ikut mama tgok wayang ;p

    ReplyDelete
  7. La da bersalin eh wawa...congrats tau. :)

    ReplyDelete
  8. dah ada adik dah naila yer.. comel dua-dua..

    ReplyDelete
  9. Comel sangat annaila pegang adiknya. Sayang-sayang adik ye...

    ReplyDelete