Meh klik kejap~

Friday, October 17, 2014

Anak no 2 : Fatin Affina

Ehem. Meh perkenalkan anak dara kita lagi sorang.

Fatin Affina binti Mohamad Hakim
140902-XX-XXXX *kau dah kenapa nak share no anak.*
2 September 2014 ; 5.53 pagi
Hospital Serdang
3.46 kg ; Normal

Assalamualaikum! :)
Hari ke berapa ntah, rambut dah start panjang. Sampai tutup2 telinga. 
Mama dgn daddy potong siket-siket rambut yang panjang2 tu. Kemas siket.
Haaa botakkan terus. Kepala pun penuh dah kerak2. Euuwww. Haha.
Hari 44! Rambut dah ada balik. Yehaaa!




12 comments:

  1. alahai comel & bambam..bestnya ada anak gegirl..:-)

    ReplyDelete
  2. wah, semangat dia..hehe.. tahniah wawa...

    ReplyDelete
  3. hai fatin affina
    lebat sungguh rambut kamu ye

    ReplyDelete
  4. comeyyyy..geram tengok dia....

    ReplyDelete
  5. naila ayu sgt hah sebelah baby tu. baby pun tembam. geram nk picit2.. hahaa

    ReplyDelete
  6. tahniah wawa. dah sepasang anak dara uols :D

    ReplyDelete
  7. yeay..dah habis pantang yer...hehehe..kemain seronok kan... apa2 pun selamat kembali bekerja..best annaila dah ada geng =)

    ReplyDelete
  8. geramnya weh!! bambam sgt...si naila tu kemain cun

    ReplyDelete
  9. alahai, beigtu berat dia masa lahir. semoga membersar jadi anak yang sihat & solehah

    ReplyDelete
  10. aku sbnrnye xtau ko dh beranak ke belom.. pastu saje skodeng ig ko.. bru ku tau ko dh selamat bsalin..
    ohhooiii... comey giler bby.. rmbut nnt lebat cam naila gak la tu.. :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah Wa...pttlah lama senyap...beranak rupenye ko...hahah

    ReplyDelete
  12. ok ku ketinggalan ketapi lama sangat ni haha.. tahniah wa! comel sgt aih anak dara no 2 dia :D

    ReplyDelete