Meh klik kejap~

Wednesday, April 30, 2014

Esok Hari Pekerja!

Yeay! Setelah dua bulan lebih tanpa cuti FREE, akhirnya bulan lima ada jugak cuti. Fuh! Seronok dia macam nak cuti sem! Wakakaka! Padahal sehari je pun. Kecoh. Errr walaupun dalam tempoh dua bulan lebih tu ada je aku amek cuti tahun dengan mc, tapi perasaan cuti free dengan cuti yang sengaja atau terpaksa ambil, lain okey! Mihmihmih.

Nak cuti esok pun dah macam-macam planning dalam kepala hotak ni. Tinggal lagi nak check duit dalam akaun bank je. Agak-agak duit tak cukup sampai hujung bulan ni, mari lah mengemas rumah ajo esok. Sobsobsss! Agak-agak banyak betul angka dalam bank tu mari lah bercuti dan mengambil emergency leave masa hari Jumaat tu. Tettttt! Kehkehkeh.

Apa nak cakap lagi ni. Dah aku blur.

K la korang, selamat bercuti kepada semua dan menghabiskan masa bersama keluarga yang tersayang-yang!

***Tetiba aku rasa esok aku nak buat cookies! Nak raya ni mari lah mengasah skill meng-cookies untuk menambah income siket. Mihmihmih.


6 comments:

  1. dah ade planning nak EL yeh Jumaat nie..heheh...ain jumaat amek half day..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. heee selamat beristirehat bersama keluarga esok. sheila pun esok start cuti kerja sebab nak rehatkan diri sebelum bersalin. hihihiii comelnya Faida Annaila tu...

    ReplyDelete
  3. Ayu nyer mama naila!
    Kite plan nak ke Pesta Buku esok dan ke... Tettt!
    Nak kemas rumah jugak esok nak sambut anak balik.
    Hahaha.

    ReplyDelete
  4. kak naila nampak dah besar laa.. :)

    ReplyDelete
  5. salam kenal..

    x request ikat tocang queen elsa ke tu?;)

    jemput singgah ke blog saya
    http://idanas.blogspot.com

    tq ^___^

    ReplyDelete
  6. Alololololo sanggulkan rambut naila ye...

    ReplyDelete