Meh klik kejap~

Friday, June 27, 2014

Selamat Berpuasa! Nak order NYX?

Ehem. Ehem! Sekarang macam nak buat entry sebulan sekali je kan. Wakakaka! Gilak takde idea nak tulis apa. Bukan takat takde idea nak tulis, tapi gambo pun malas nak amek sekarang. Pfffttt!
 
Tetiba hari ni tergerak hati nak buat satu entry memandangkan dah nak masuk bulan Ramadhan Ahad ni.
Bulan puasa kali ni aku excited siket sebab sekarang kan aku dah masuk trimester ketiga. Harap-harap aku bertahanlah untuk puasa penuh tahun ni! Nafsu makan pun tak macam dinasor sangat dah. Makan banyak siket dah kena heartburn. Pfftttt!
Untuk bulan puasa ni jugak, aku cadang nak duduk diam-diam kat rumah. Ni cadangan je lah. Taktau la kang mengelupur pulak nak keluar time-time bulan puasa nanti. Shopping raya pun dah 80% settle. Taknak aku shopping time-time puasa. Sekarang ni pun jalan siket dah pancit. Kohkohkoh. Anak baru nak masuk dua tapi dia punya penat macam dah beranak sepuluh,
 
Bila kata duduk rumah diam-diam tu bukanlah aku duk tido je kat rumah. Bukan. Bukan. Tapi ada projek siket nak buat kat rumah. Mihmihmih. Dua projek! Satu projek buat cookies untuk tempahan raya nanti. Ecewah. Kuikuikui. Satu lagi, jahit baju raya aku dan Naila! Weheeee! Debo tau nak buat baju sendiri ni. Sebelum ni beli dah siap je baju raya. Tapi tahun ni macam nak sedondon-don dengan Naila, pastu dengan perut aku yang dah ke depan ni kompem susah nak cari baju raya ibu ngandung yang comel-comel.
 
Raya tahun ni nak raya kat mana? Nanti lah aku cerita kalau rajin. Kang kalau semua benda nak cerita kat entry ni, krikkk krrikkk pulak belog ni. Mihmihmih.
 
Selamat Menyambut bulan Ramadhan!
 
Mana Naila? Next entry aku tepek gambo Naila bebanyak. Muehehehe!
 
 
*******************************************************************
 
Iklan-iklan!
 
Aku ada jual Lipstick NYX macam kat bawah ni! Muehehehe. Dijangka barang sampai kat aku pertengahan bulan 7 nanti. Boleh la cecantik masa raya nanti. Auuwww!
 
Harga RM26
 
Color yang aku order :
Stockholm ; San Paulo ; Antwerp ; Cannes ; Milan ; Istanbul ; Amsterdam ; Zurich ; Morocco ; Prague ; Monte Carlo
 
US mari. Original tau. :D
 
Kalau bekenan kat hati sila lah wasap atau mesej (012-687 8687),
atau emel kat khairunajwa.mj@gmail.com . Gitew!
 
Aku pakai Stockholm! Kbai.
 
 
 
 
 
 

1 comment:

  1. Pejam celik dan 3rd trimester. Sekejap lak rs ms berlalu kan? Hehehe. Wahhh! Bgus betul mummy ni. Rajin nak buat baju ry sndri. Kite tak beli apa pn lagi. Pfft!

    ReplyDelete